Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Håndsakse

Lækker håndsaks i bedste kvalitet

Saksens stål er fremstillet af carbon stål med meget stor hårdhed og overtrukket med 5-10 mikrometer forkromning. Dette gør saksen rustfri, giver lang skæreydelse og overlegen holdbarhed. Saksen har en praktisk lås som åbnes ved at klemme håndtaget sammen og låses med en fjeder-kliklås øverst på saksen. Ergonomisk greb som er udformet til at reducere byrden ved klipning. Rustfri fjeder i grebet som ikke samler skidt. Håndsaksen findes i 3 størrelser. Vælg den mindste der virker komfortabel i hånden. 

Håndsakse 4 produkter.

Egenskaber/fordele

- Samme saks findes i 3 størrelser. VS-7XZ passer typisk til de der bruger op til str. 9 i handsker. VS-8XZ passer til næsten alle øvrige. Man skal have en meget stor hånd før det er nødvendigt at gå op i VS-9XZ. 
- Meget stor bidkraft, prøv og demonstrer den gerne i forhold til det i og jeres kunder er vant til. I praksis er bidkraften lige stor på alle 3 størrelser. Vælg den mindste der passer i hånden. 
- Låsen sidder på ryggen af saksen og kan derfor betjenes med både højre og venstre hånd. 
- Låsen er patenteret og fjederbelastet, så den kan ikke låse i utide, og skal aldrig justeres. 
- Overfladen på skæret kan rengøres med vand, ingen sorte klinger.
- Helt uvøede kan skifte skær, ingen justering nødvendig. 
- Fjederen er åben. Samler ikke skidt og ruster ikke.
- God ergonomi og vægtfordeling. 

Product successfully added to the product comparison!