Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Knivtandssave

ARS knivtandssav: Perfekt design til beskæring

ARS knivtandssave er det perfekte værktøj til havemanden. De kan komme til i alle grenvinkler uden at skade stamme eller andre grene. Klingen er slebet på 3 forskellige flader på hver savtand og virker i tilbagetrækket. ARS knivtandssave laver et rent snit, der ikke flosser i kanten. Ergonomisk greb som er udformet til at reducere byrden. Saven foldes sammen efter brug eller, som de fleste modeller, opbevares i skede. Knivtandssave findes i 6 størrelser fra 17 til 42 cm. 

Knivtandssave 4 produkter.

Knivtandssav: Egenskaber/fordele 

- Klingen er meget modstandsdygtig over for rust og belægninger.
- Tændernes størrelse er optimeret til savens længde. Dette er en af årsagerne til at ARS savene har et velbegrundet ry for at save sig fri. 
- Save på 32 cm og derover har ekstra kapacitet til fjernelse af spåner. 
- Hele ARS PRO-serien har en rød plastskede, der er nem at se. Funktionel med god lås og aftagelig bælteclip der kan sidde på begge sider af skeden. 
- Der skal kun bruges én hånd til at frigøre saven fra skeden, tag fat om håndtaget og pres frem med tommelfingeren på låsen og saven er fri. 

Product successfully added to the product comparison!