Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Tilbehør højtryksrensere

Find tilbehør til højtryksrensere og tilføj alsidighed

Det er sommertid, og arbejdet står på at give køretøjet, haven, stensætninger eller terrassen et pænere og mere skarpt look. Hvorfor ikke øge mulighederne? Med tilbehør til højtryksrensere kan du udvide alsidigheden på din Husqvarna højtryksrenser, hvilket i sidste ende betyder et endnu bedre resultat.

Husqvarna højtryksrenserne bruger 80 % mindre vandforbrug, og du opnår samme resultat som ved en almindelig slange. Rosenholm Have og Park har et bredt og varieret udvalg af Husqvarna højtryksrensere.

Tilbehør højtryksrensere 16 produkter.

Køb slange til højtryksrenser

Leder du efter en ny højtrykrenser-slange til din maskine? Rosenholm Have og Park har en række tilbehørsdele, der passer til din Husqvarna højtryksrenser. Ønsker du en forlængerslange i høj kvalitet, som giver større rækkevidne, så ville denne forlængerslange være et oplagt valg. En overfladerenser kan også hjælpe dig med at rense træ og sten effektivt, så du ikke skader materialet – derudover har overfladerenseren også et håndtag, så du enkelt kan styre vandkraften rundt.


En Husqvarna højtryksrenser har en høj præcision, og med en sugeslange kan du gøre det muligt at overføre vand fra alternative kilder. Dette kunne være tønder med vand eller regnvandstanker. Med denne sugeslange anbefaler vi dog, at du bruger et vandfilter for at undgå at snavs beskader pumpen.


Du kan dog finde meget andet Husqvarna tilbehør til højtryksrenseren, som kunne være relevant for dig. Sten- og trærens, spulerør, roterende børste sæt, vandfilter m.m – vi har noget en til enhver smag.

Product successfully added to the product comparison!