Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Arborist udstyr

Er du skovarbejder eller certificeret inden for træfældning og -trimning?

Rosenholm Have & Park ApS tilbyder en stor variation af klatreudstyr og klatregrej til skovarbejde og træfældning. Du skal være godt beskyttet, når du skal op i de store højder, og med det rette udstyr kan du optimere sikkerheden og effektiviteten af dit skovarbejde.

Uanset hvad dit projekt drejer sig om - fx træfældning, topkapning, beskæring eller klipning af pyntegrønt - har vi redskaberne og udstyret til formålet.

Husk også at se vores store udvalg af motorsave og klippere fra bl.a. Stihl eller Husqvarna - her finder du glimrende løsninger til træfældninger og større projekter med topkapninger.

Arboristudstyret kan ses forneden og er inddelt i forskellige kategorier.

Arborist udstyr 103 produkter.

Arborist udstyr til alle opgaver

Hos Rosenholm Have & Park har vi et stort udvalg af udstyr til skovopgaver eller arbejdsopgaver højt oppe. Om du skal bruge reb, karabiner, klatreseler eller sæt, så har vi udstyret og meget mere!

Dit skovarbejde bliver lettere med det rette udstyr og værktøj og dit arborist arbejde bliver mere effektivt og lønsomt som resultat. Rosenholm Have & Park leverer arboristudstyr til alle typer opgaver i højderne og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det rette udstyr til dit konkrete skovarbejde - om det er trimning, fældning, beskæring eller klipning har vi masser af muligheder.

Kvalitet for pengene

Hos os får du kvalitet for pengene. Rosenholm Have & Park sørger for, at du får et udvalg med den bedst mulige kvalitet til de bedst mulige priser. 

Kyndig vejledning og service

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Hvis du er usikker på, hvilket værktøj der passer bedst til dit skovarbejde eller bare har nogle spørgsmål, du ønsker svar på, så står vi altid klar til at vejlede dig med det rigtige valg. Tag kontakt til os over telefon på +45 86 99 77 67 eller skriv en mail på rosenholm@have-park.dk (vi sender løbende nyhedsbreve ud med tiips og tricks og gode tilbud).

Product successfully added to the product comparison!