Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Automower reservedele

Automower reservedele

Når du skal bruge en Automower Reservedel, skal du altid bruge originale reservedele fra Husqvarna. På den måde sikrer du robottens levetid, sikkerhed og ydeevne (og du får mest muligt for dine penge).

Når du skal søge en Automower reservedel er det vigtigt, at du ved, hvilken robot du har samt hvor gammel din robot er. Når du åbner låget på din Automower, vil du på indersiden af robotten finde et lille sølvklistermærke. Her finder du alle de oplysninger, som du skal bruge, når du skal bestille reservedele til din robot plæneklipper.  Hvis du har problemer med at finde den rigtige Automower reservedel, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 86 99 77 67 , hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Automower reservedele 3 produkter.

Reservedele til robotplæneklipper, Husqvarna Automower

Når din robotplæneklipper er taget i brug, er det vigtigt at du efterser knivdisken og knivene en gang om ugen. Knivdisken skal kunne rotere ubesværet og knivene skal være skarpe og knivenes kanter må ikke være beskadigede. Normalt skal du skifte knive efter ca. 5 uger, men det varierer meget afhængigt af f.eks. driftstid, arbejdsområdet samt græstype. Før du montere de nye knive, er det en god idé at rengøre undersiden af chassiset. Brug en børste eller aftør men en fugtig klud. Vi kan her varmt anbefale Husqvarna Rengørings- og vedligeholdelses sæt. Rengør også hjulene, da græs på hjulene kan have betydning for Robotplæneklipperens funktion på skråninger.


Når du skifter knivene på din Automower, kan du vælge Husqvarnas originale knivsæt med dobbeltskær eller Automower Endurance blades, som er den nye generation af knivblade. Disse nye knive har dobbelt så lang levetid ift. Husqvarna originale knivsæt. Vær opmærksomt på når knivene leveres, kan de være svære at adskille og ofte oplever vi kunder som kontakter os, da deres Robot er begyndt at larme eller ryste efter et kniv skift. Dette skyldes at der er monteret dobbelt knive, hvilket bevirker at der kommer ubalance på knivdisken. 

Sådan skifter du knivene

Sluk for din Automower og vend robotplæneklipperen på hovedet, nu drejer du friktionspladen, så hullerne passer med skruerne til knivene. Hvis hullerne på friktionspladen ikke længere er pæne runde, skal pladen udskiftes før du skifter knivene. Du fjerner nu alle knive og skruer og fastgøre de nye knive og nye skruer. Tjek at knivene kan bevæge sig frit.

Batteri skift til Automower

Skal din Automower have et nyt batteri, er det nødvendigt at robotten kommer på et service værksted, da Automoweren skal tilkobles en computer, hvor batteridata 0-stilles. Hos Rosenholm Have & Park ApS er vi altid klar til at hjælpe, så din Husqvarna Automower hurtigt bliver kørende igen. Normalt fungere din Automower som den skal, men skulle uheldet være ude og du får vist en fejlmeddeles på robotplæneklipperens display, kan du muligvis via et fejlskema (se på side 50), finde svar på dit problem. Hvis du ofte får den samme meddelelse, skal du kontakte din forhandler, så er vi klar til at hjælpe dig. 

Skal du bruge en special reservedel til din Husqvarna Automower, skal du altid bruge originale reservedele fra Husqvarna. På den måde sikre du robottens levetid, sikkerhed og ydeevne. Når du skal søge en Automower reservedel, er det vigtigt at du ved, hvilken model du har, samt hvor gammel din robot er. Når du åbner låget på din Automower, vil du på indersiden finde et lille sølv klistermærke. Her finder du alle de oplysninger, som du skal bruge, når de bestiller robot reservedele.

Hvis du har problemer med at finde den rigtige Automower reservedel, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 99 77 67, her vil vi være klar til at hjælpe dig. 

Product successfully added to the product comparison!