Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Beskæresakse

Beskæresaksen – et nødvendigt redskab for haveejeren og gartneren

Når buskene og grenene begynder at vokse vildt, så er det en godt at have en beskæresaks lige i hånden. For en gartner er beskæresaksen ligesom hvad hammeren er for en håndværker. Der findes to forskellige hovedgrupper, når det gælder beskæresakse:


Beskæresakse med sideskær ligesom køkkensaksen.
Optimal til friske grene.


Beskæresakse med modskær og kun et skærende blad
Optimal til tørre grene.

Begge beskæresakse er gode redskaber at have i gartnerkassen og gør din opgaver meget lettere. På denne side har vi et stort udvalg af Felco beskæresakse. Felco er et velkendt mærke indenfor gartnerivedenen og den kan også bruges i din egen have.


Enhånds beskæresakse

Enhånds beskæringssaksen opfylder alle krav. Uanset beskæringsteknik, arbejdets varighed eller håndform er der en classic model, der passer enhver kunde.

Beskæresakse 14 produkter.

Stort udvalg af Enhånds- og tohåndsbeskæringssakse fra Felco

Hos Rosenholm Have & Park har vi også tohåndsbeskæringsakse, hvis du ikke kan nå grenene eller hvis det føles mere behageligt at have greb med 2 hænder. Uanset hvad du foretrækker, så har vi nemlig begge typer produkter.


En beskæresaks er et fantastisk værktøj til haven, og den er enkel at have i lommen når du går rundt i haven. Følelsen af at kunne trimme og tilpasse dine buske eller træer er dejlig. Du styrer selv tempoet på bevoksningen og hvordan din have skal vokse. Med dens størrelse, så er den altid lige i bukselommen.


For en god beskæresaks er det vigtigt, at den sidder godt i hånden. Her er der flere områder, du kan kigge efter såsom vægt, ergonomiske funktioner, håndform samt general komfort, når du holder den. Hos Rosenholm Have & Park har vi også beskæresakse til venstrehåndet gartnere eller haveejere og her kan vi anbefale Felco 10 beskæresaks.

Beskæringsbladet og effektivitet


Det er selvfølgelig vigtigt for en beskæresaks, at den kan skære igennem – når du står i haven og trimmer grenene. På alle Felco’s modeller levereres der perfekte snitflader, så du behøver bekymre dig for svampe- eller bakterie-angreb. I mange test af beskæresakse er Felco altid i toppen og for mange gartnere er det deres foretrukne.


På de fleste beskæresakse er der en lås som sikrer at du har fuld kontrol over bladet og derfor holder hele arbejdsforløbet sikkert. Derudover så er den velkendte røde farve i iøjefaldende, så når du koncerteret altid har øje med den.

Product successfully added to the product comparison!