Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Grensaks

Felco grensaks er en klasikker og testvinder

En Felco grensaks er et af de bedste produkter på markedet, når det gælder grensakse af høj kvalitet. Den ligger ofte blandt redskaberne hos de professionelle gartnere samt i toppen af eksperttests hver gang. Der findes to forskellige typer grensakse: Enhånds- og tohåndssakse. Felco har begge typer.

Enhånds grensaks:

En enhånds Felco grensaks er fleksibel og oplagt, når du står og ønsker en god assistent, mens du nyder din have. Grensaksen kan tage den værste bevoksning fra træer og buske. Mange sammenligner grensaksen for gartneren som penslen for malere.

Tohånds grensaks:

En tohånds Felco grensaks er optimal, hvis du har behov for at klippe grene af, hvor det er mere besværligt. Dette kunne være i et højere luftrom, hvor du skal holde grensaksen over hovedet. En tohånds grensaks er her nemmere at styre og foresager mindre belastning for kroppen. Grensaksen er et fantastisk værktøj, når du ønsker at trimme eller tilpasse træer eller buske, så du har fuld kontrol over bevoksningen.

Grensaks 8 produkter.

Med en Felco Grensaks har du et godt værktøj som holder i lang tid og pålidelig. For alle Felco grensakse er der tre hovedpunkter som lyser igennem:

Felco Grensaks - Pålidelig, Effektivitet og Ergonomi

Felco Grensaks er pålidelig og et kvalitets værktøj. Lige fra de Schweiziske Alper er du sikker på kvaliteten spiller. Selvom du glemmer din Felco Grensaks udenfor i regnen, så holder den i god tid. Derudover kan du udskifte de fleste dele på grensaksen. For at beskytte din saks mod rust kan du finde Felco spray som er velegnet til beskæresakse og grensakse.

Med en Felco Grensaks føler du virkelig at bladene er effektive. Derudover så har du også mulighed for at regulere snittet, så den passer til alle grene. Dette giver dig øget mulighed for at bestemme over din egen have. Med et rent snit sikrer du dig, at træet kan hele ordentligt. Derfor er det vigtigt, at saksen kan klippe grenen med én gang.  

Derudover så giver en Felco Grensaks god ergonomisk greb, som er behagelig og beskytter hånden og håndleden. Det er derudover også en rar følelse at de fleste modeller har non-slip greb. Derudover så har vi Felco Grensaks til til både venstre- og højre håndet. Støddæmperen på grensaksen gør også, at du har øget styrke når du klemmer saksen igennem.

Vær opmærksom på at længden på skaftet hjælper med et øget kraftoverfølelsen – hvilket betyder at du kan lægge flere krafter ind. Derudover kan du også finde en opbevaringetui til din Felco Grensaks som kan opbevares i din værktøjsbælte.

Hvis du ønsker en grensaks som er til mindre grene, så kan du se vores store sortiment af beskæresakse.

Product successfully added to the product comparison!