Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Grensaks

Grensaks til enhver opgave

Er grenene på havens træer og buske begyndt at skærme for udsigten? Det er et normalt problem for enhver haveejer, derfor er det vigtigt at du har det rigtige haveudstyr til rådighed. Med en god grensaks har du de bedste forudsætninger for at sikre at din udsigt er uden distraktioner og du har kontrol over bevoksningen.

Hos Rosenholm Have & Park har vi et godt udvalg af flere typer grensakse til alle størrelser grene, vægte og ergonomiske behov. Hvis du står i situationen og vil give en gave til en have-entuisiast, så kunne Felco's gaveæske være et oplagt valg.

Der findes forskellige størrelser på en grensaks, så tag et udkig på hvilke behov du har.

Grensaks 23 produkter.

Skarphed, ergonomi, kvalitet og sikkerhed

Havearbejde er for nogen en almindelig hobby som bruges til afkobling, mens for andre er det nødvendigt for at holde haven i nogenlunde stand. Uanset om du er til den ene eller den anden grensaks, så er den et nødvendigt redskab.

Skarpheden på bladene skal være optimale for at kunne skære ordentlig til, men det kræver også at du kan udgive nok kraft, når du skærer. Det er også vigtigt, at når du står i haven med din grensaks og skærer grene af, så skal alt være under kontrol og sikkert. Det betyder at saksen skal sidde godt i hånden og at du ikke skal føle ubehag.

Hvis du står og mangler en rigtig god all-round grensaks, så er Felco et fremragende valg. Grensaksen har ergonomisk greb og klipper skarpt og præcist.

Product successfully added to the product comparison!