Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Husqvarna

Derfor skal du bruge orginale reservedele!

Når du bruger originale reservedele er du sikker på, at reservedelen lever op til den høje standard og sikkerhed. Hver eneste lille komponent har gennemgået en omfattende test procedurer for at sikre, at reservedelen fungerer optimalt med alle de øvrige dele i maskinen. Med den rigtige service og med anvendelse af de rigtige orginale reservedele, kan din maskine bruges sikkert, pålideligt og økonomisk også i det lange løb. Det er derfor vigtigti at du løbende vedligeholder din maskine og husker de faste eftersyn. På den måde er du sikker på, at maskinen altid fungere optimalt og samtidig minimere det risikoen for uventet og kostbart afbræk i arbejdet. 

Service og reparation

Hvis ikke du selv vil udføre det faste service eller reparationer, er du altid velkommen hos Rosenholm Have & Park ApS. Hos os udføres al service af autoriserede teknikkere. Og vi har mange faste priser på alle former for service, se her. Derved opnår du det optimale udbytte af din maskine. Og lige så vigtigt, maskinen holder længere. 

Husqvarna  Der er ingen produkter i denne kategori.

Product successfully added to the product comparison!