Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Husqvarna Automower® 305

Husqvarna

Maks. arbejdsområde - 600 m2 + / - 20 %
Typisk arbejdstid pr. opladning - 70 min
Klippebredde/-højde - 22 / 2-5 cm
Områdekapacitet pr. time - 55 m2
Ladesystem - Automatisk
Batteritype - Lithium-ion
Typsik ladetid - 60 min

Leveres med Automower® Connect@Home
Leveres uden installationssæt, skal tilkøbes. 

Ved køb af denne Husqvarna Automower® anbefaler vi, at du køber det lille installationssæt, hvis du selv vil sætte den op. Ønsker du en komplet løsning hvor vi levere, installere og montere, tilbyder vi også dette. Her vil du ikke skulle tænke på noget. Prisen for en komplet installation er gældende indenfor en radius af 50 km. For øvrige tilbud kontakt os på tlf. 86 99 77 67. 

Læs om Husqvarna CareTM HER
Se finansering HER

Flere detaljer

Ikke på lager, ring for bestilling!

8 499,00 DKK

10 289,00 DKK

Du sparer: -1 790,00 DKK

Husqvarna Automower® 305

Husqvarna Automower® 305 har et kompakt design og er ideel til mindre, komplekse haver på op til 600 m2. Den kan nemt håndtere skråninger med en hældning på 40 %. En platform med fire hjul og systematisk passagehåndtering giver effektiv betjening, og den tredobbelte søgefunktion letter den hurtigste vej hjem til ladestationen. Udstyret med vejrtimer, frostbeskyttelse og Automower® Connect@Home. Nem at rengøre og kan vaskes af med en slange.

Moderne og fremsynet design - stærk og kvik

Med Husqvarna Automower® 305 introduceres et helt nyt klippemønster for klipning i smalle passager "Systematic Passage Mowing". 

Maskinen er derudover monteret med frostsensor, som forhindrer plæneklipperen i at arbejde på en frost dækket plæne. Den fungere på denne måde, at temperaturen måles i ladestationen lige før Automoweren køre ud på sin klippeopgave. Derefter måles temperaturen 1. gang i timen, i det tidsinterval som robotplæneklipperen er sat til at klippe. Temperaturgrænsen er 3o C. Kommer den under denne temperatur, vender automoweren hjem til sin ladestation. Denne funktion kan man slå fra, hvis man synes. Udover et nyt klippemønster for klipning i smalle passager og frostsensor, er Automower 305 også bygget, så rengøringen af robotten nu kan klares nemt med en vandslange. Automower 305 er udstyret med Connect®Home og den kan klare skråninger på op til 40%. Denne robotplæneklipper er perfekt til mindre haver max 600m2. Den har høj kvalitet og ydelse og så får du rigtig meget værdi for pengene. En perfekt klippet græsplæne - uden besvær.Egenskaber

Vejr-timer - Tilpasser automatisk plæneklipningen til plænens vækstrate.
Frost-sensor - Forhindrer plæneklipperen i at arbejde på og beskadeige en frostdækket græsplæne.
Udskifteligt topcover - Nem at udskifte cover, forskellige farver - for et personlig præg. 
Hældningskontrol - Intelligens håndterring af skråninger på op til 40 % - for mindre slid og risiko for at sidde fast. 
Balancekontrol - Opdager automatisk ubalance i klippesystemet, advarer om skade på knive eller skæreplæne - for lydløs og problemfri kørsel. 
Systematisk klipning i smalle passager - Klipper også smalle passager - for en perfekt klippet plæne. 
Automower® Connect® Home - Styr og konfigurer plæneklipperen med en app fra en afstand på op til 30m via bluetooth - for nem interaktion. 
Moderne og fremsynet design - Fremtrædende front, smalt midterparti og fremhævede skærmkasser i et kompakt design - udtrykker styrke og kunnen. 
Automatisk håndtering af passager - Guider automatisk plæneklipperen gennem smalle passager - for mindre sporing og nem installation. 
Nem rengøring - Topdæksel afmonteres nemt med tryk på rengøringsnøgle, og ydre overflader rengøres med en vandslange - for nem vedligeholdelse. 
Spot-klipning - Effektiv "one spot klipning" på kommando - for en jævnt klippet plæne. 
Spiral-klipning - Automatisk "spiral-klipning" for udjævning af højdeforskelle i græsset - for en jævnt klippet plæne. 
ECO mode - Reduceret energiforbrug og minimeret risiko for forstyrrelse af teleslynger - laver energiforbrug. 
Plæneklipper med 4 hjul og træk på 2 hjul - Fungerer godt i terrænet - for en jævnt klippet plæne. 

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Anbefalet af vores kunder

5 stjerner

facebook side

Product successfully added to the product comparison!