Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Nedsat pris!

Husqvarna Automower® 310 Gør større

Husqvarna Automower® 310

Husqvarna

Maks. arbejdsområde - 1000 m2 + / - 20 %
Typisk arbejdstid pr. opladning - 70 min
Støjniveau, dB(A) garanteret - 60 dB(A)
Klippebredde/-højde - 22 / 2-6 cm
Områdekapacitet pr. time - 56 m2
Ladesystem - Automatisk
Batteritype - Lithium-ion
Typisk ladetid - 60 min

Leveres med Automower® Connect@Home.
Leveres uden installationssæt, skal tilkøbes.

Ved køb af denne Husqvarna Automower® anbefaler vi, at du køber det mellem installationssæt, hvis du selv vil sætte den op. Ønsker du en komplet løsning hvor vi levere, installere og montere, tilbyder vi også dette. Her vil du ikke skulle tænke på noget. Prisen for en komplet installation er gældende indenfor en radius af 50 km. For øvrige tilbud kontakt os på tlf. 86 99 77 67.

Læs om Husqvarna CareTM HER
Se finansering HER

Flere detaljer

På lager

9 999,00 DKK

11 499,00 DKK

Du sparer: -1 500,00 DKK

Husqvarna Automower® 310

Designet på en pålidelig 4-hjulet platform og med forbedret ydeevne i ujævnt terræn, og den er samtidig kompakt. Det udskiftelige skjold gør det nemt at give plæneklipperen et personligt præg. Til små og mellemstore haver op til 1000 m2 med flere forhindringer. Udstyret med Automower® Connect@Home.

Egenskaber

Automower® Connect@Home "Bluetooth-forbindelse med Automower® Connect@Home"
Du kan nemt og bekvemt interagere med din maskine ved hjælp af din Bluetooth-aktiverede smartphone. Modtag statusmeddelelser, send start- og parkeringskommandoer, og tilpas plæneklipperens indstillinger på op til 10 m afstand.
Automatisk håndtering af passager - Husqvarna Automower® opdager automatisk smalle passager og finder vej igennem selv de smalleste åbninger. Den varierer vejen igennem passagen for at forhindre grimme hjulspor.
Guidekabel - Guidekabet hjælper Automower® med at finde tilbage til ladestationen i en kompleks have.
Klarer selv krævende græsområder - Store hjul med grov dækprofil giver fremragende traktion, selv hvis underlaget er glat. Plæneklipperen klarer stigninger på op til 40 %.
Automower® Connect - Automower® Connect giver dig fuld kontrol over robotten med din smartphone. Du kan sende start, stop og parker kommandoer, tjekke og justere indstillinger, og modtage og følge en alarm i tilfælde af tyveri - Når som helst. (Kan købes som tilbehør).
Driftssikkerhed - Vedligeholdelse af plænen med en robotplæneklipper handler om driftssikkerhed. Husqvarna har i løbet af 20 års udvikling raffineret plæneklipperkonceptet for at opnå optimal driftssikkerhed, kvalitet og fremragende klipperesultater med et minimum af brugerindgriben.
Unikt klippesystem - Husqvarna Automower® klipper kun en lille smule, men gør det ofte, hvilket sikrer en flot og sund plæne. Den er udstyret med skarpe, barberbladlignende knive, som er fremstillet i stærkt karbonstål, og som er monteret på et robust knivdisk-system. Det giver mulighed for effektiv drift og et ekstremt lavt energiforbrug.
Automatisk opladning - Når Automower® har brug for mere strøm, finder den selv tilbage til ladestationen.
Løfte- og tiltsensorer - Hvis Automower® løftes op fra jorden eller vælter, stopper klipningen automatisk. Derudover roterer skæreskiverne langt fra maskinens yderkant. Hvis Automower® støder på en forhindring, stopper den og skifter retning uden at forårsage skader.
Fremragende klipperesultat - Takket være det tilfældige køremønsker, som Husqvarna Automower® arbejder med, er plænen altid perfekt klippet og får et smukt og tæppelignende udseende. De barberblad-skrape knive klipper græsset blidt fra alle retninger og hjælper det med at vokse sig sundt og stærkt. Mosvækst forhindres effektivt.
Ingen udstødningsgasser - Da Automower® er eldrevet, producerer den ingen udstødningsgasser.
Lavt energiforbrug - Effektiv energistyring betyder lavt energiforbrug, som gør det muligt for Automower® at køre ved en brøkdel af prisen for almindelige plæneklippere.
Vejrbestandig - Automower® kan være udendørs døgnet rundt og er designet til at fungere korrekt og uden opsyn uanset vejrforholdene. Automowe(r) er konstrueret til at modstå det barske nordiske klima uden problemer.
Balance-kontrol - Til lydløs og problemfri drift registrerer det automatisk ubalance i skæreanlægget. Ubalance kan skyldes manglende, dobbeltmonterede eller beskadigede knive.
Nem højdejustering - Klippehøjden justeres nemt ovenfra.
Lav støjafgivelse - Takket være sit unikke klippesystem arbejder Automwer® ekstremt diskret og stille, og lige når du ønsker det.
Tyverisikring af alarm/pinkode - Hvis klipperen bæres væk, starter en højlydende alarm og kan kun deaktiveres med klipperens unikke PIN-kode.
PlænlægningDu bestemmer, om du vil have Automower® til at klippe græsset døgnet rundt alle ugens dage.

Maskinen:

God ydeevne på ujævnt terræn og skråninger - 40 %
Automatisk passagehåndternig - ja
Automower® Connect@Home - ja
Balancekontrol på knivdiske - ja
Fjernstartpunkter - x3
Udskifteligt skjold - ja
Hældningskontrol - ja
Spiralklipning - ja
Søgemetoder - 3
Guidekabel - 1

Kan købes som tilbehør:

Automower® Connect - ja

Tekniske specifikationer:

Moderat energiforburg ved maks. anvendelse - 8 kWh/måned
Maksimal hældning ved afgrænsninskabel - 15 %
Maks. arbejdsområde - 1000 m2+/- 20%
Typisk arbejdstid pr. opladning - 70 min.
Maksimal hældning i installation - 40 % 
Klippebredde/-højde - 22 / 2-6 cm
Alarm/PIN-kode/GPS-sporing - ja
Områdekapacitet pr. time - 56 m2
Ekstra knive medfølger - 9 stk.
Minimumpassage - 60 cm
Batteritype - Lithium-ion
Typisk ladetid - 60 min.
Vægt kg. - 9,0 kg.

Støjniveau, dB(A) garanteret - 60 dB(A)
Emission af støj til omgivelserne målt som lydeffekt (LWA) i henhold til EU-direktiv 2000/14/EU. Det garanterede lydeffektniveau omfatter produktionsafvigelser samt afvigelser fra testkoden på 1-3 dB(A).

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Anbefalet af vores kunder

5 stjerner

facebook side

automower service
Forkæl din Automower med et wellness ophold - Læs mere her

Product successfully added to the product comparison!