Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Nedsat pris!

Husqvarna Automower® 420 Gør større

Husqvarna Automower® 420

Husqvarna

Typisk arbejdstid pr. opladning - 105 min
Maks. arbejdsområde - 2200 m2 +/- 20 %
Støjniveau, dB(A) garanteret
 - 58 dB(A)
Klippebredde/-højde - 24 / 2-6 cm 
Områdekapacitet pr. time - 92 m2
Ladesystem - Automatisk
Batteritype - Lithium-ion
Typisk ladetid - 55 min

NYHED - Leveres med Automower
® Connect@Home
Leveres uden installationssæt, skal tilkøbes
Anbefalet installationssæt 
STORT
Se finansering HER

Flere detaljer

På lager

16 495,00 DKK

17 999,00 DKK

Du sparer: -1 504,00 DKK

Husqvarna Automower® 420

En kraftfuld robotplæneklipper, som er velegnet til de fleste haver op til 2200 m2. Den klarer alle almindelige udfordringer i en plejekrævende have. Udstyret med automatisk passagehåndtering, elektrisk højdejustering, vejrtimer og ultrastille kørsel. Udstyret med Automower® Connect@Home.

Egenskaber

Automower® Connect@Home"Bluetooth-forbindelse med Automower® Connect@Home"
Du kan nemt og bekvemt interagere med din maskine ved hjælp af din Bluetooth-aktiverede smartphone. Modtag statusmeddelelser, send start- og parkeringskommandoer, og tilpas plæneklipperens indstillinger på op til 10 m afstand.

Dobbelt guidekabel - Kan udstyres med dobbelt guidekabel for at reducere søgetiden til ladestationen i komplekse haver.

Elektrisk højdejustering - Klippehøjden justeres hurtigt med den elektriske betjente højdejustering, der er nemt tilgængelig fra hovedmenuen.

Automower® Connect - Automower® Connect giver dig fuld kontrol over robotten med din smartphone. Du kan sende start, stop og parker kommandoer, tjekke og justere indstillinger, og modtage og følge en alarm i tilfælde af tyveri - Når som helst. (Kan købes som tilbehør).

Vejrtimer - Arbejdstiden tilpasses efter plænens væksthastighed, hvilket vil sige, at Husqvarna Automower® maksimerer klippetiden i perioder med kraftig græsvækst. I solskin eller tørt vejr og sidst på sæsonen bruger plæneklipperen mindre tid på at klippe, og det betyder, at både plæne og plæneklipper slides mindre. 

Fremragende klipperesultat - Takket være det tilfældige køremønsker, som Husqvarna Automower® arbejder med, er plænen altid perfekt klippet og får et smukt og tæppelignende udseende. De barberblad-skrape knive klipper græsset blidt fra alle retninger og hjælper det med at vokse sig sundt og stærkt. Mosvækst forhindres effektivt.

Ingen udstødningsgasser

 - Da Automower® er eldrevet, producerer den ingen udstødningsgasser.

Planlægning - Du bestemmer, om du vil have Automower® til at klippe græsset døgnet rundt alle ugens dage.

Automatisk håndtering af passager

- Automatisk håndtering af passager - Husqvarna Automower® opdager automatisk smalle passager og finder vej igennem selv de smalleste åbninger. Den varierer vejen igennem passagen for at forhindre grimme hjulspor.

Balance-kontrol - Til lydløs og problemfri drift registrerer det automatisk ubalance i skæreanlægget. Ubalance kan skyldes manglende, dobbeltmonterede eller beskadigede knive.

Profiler - Gør livet lettere, når du deler en maskine på mange steder. Med personlige navne på hver profil og installation er det nemt at skifte mellem forskellige opsætninger.

Lav støjafgivelse - Takket være sit unikke klippesystem arbejder Automwer® ekstremt diskret og stille, og lige når du ønsker det.

Tyverisikring af alarm/pinkode - Hvis klipperen bæres væk, starter en højlydende alarm og kan kun deaktiveres med klipperens unikke PIN-kode.

Løfte- og tiltsensorer - Hvis Automower® løftes op fra jorden eller vælter, stopper klipningen automatisk. Derudover roterer skæreskiverne langt fra maskinens yderkant. Hvis Automower® støder på en forhindring, stopper den og skifter retning uden at forårsage skader.

Klarer krævende terræn - Store hjul med grov dækprofil giver fremragende traktion, selv hvis underlaget er glat. Plæneklipperen klarer hældninger på op til 45 %. 

Spotklipning - Specialtilstand til hurtigt at slå græs på et begrænset område med langt græs. Det er især nyttigt på områder under eksempelvis havemøbler, når møblerne er fjernet. Placer plæneklipperen på det ønskede område, og vælg spotklipningstilstanden. Plæneklipperen vil slå græsset i tætte spiraler og vende tilbage til automatisk tilstand, når den er færdig.

Driftssikkerhed - Vedligeholdelse af plænen med en robotplæneklipper handler om driftssikkerhed. Husqvarna har i løbet af 20 års udvikling raffineret plæneklipperkonceptet for at opnå optimal driftssikkerhed, kvalitet og fremragende klipperesultater med et minimum af brugerindgriben.

Unikt klippesystem - Husqvarna Automower® klipper kun en lille smule, men gør det ofte, hvilket sikrer en flot og sund plæne. Den er udstyret med skarpe, barberbladlignende knive, som er fremstillet i stærkt karbonstål, og som er monteret på et robust knivdisk-system. Det giver mulighed for effektiv drift og et ekstremt lavt energiforbrug.

Automatisk opladning - Når Automower® har brug for mere strøm, finder den selv tilbage til ladestationen.

Lavt energiforbrug - Effektiv energistyring betyder lavt energiforbrug, som gør det muligt for Automower® at køre ved en brøkdel af prisen for almindelige plæneklippere.

Vejrbestandig - Automower® kan være udendørs døgnet rundt og er designet til at fungere korrekt og uden opsyn uanset vejrforholdene. Automowe(r) er konstrueret til at modstå det barske nordiske klima uden problemer.

Maskinen:

God ydeevne på ujøvnt terræn og skråninger - 45 %
Elektriks justering af klippehøjden - ja
Profiler (indstillingshukommelse) - ja
Automatisk passagehåndtering - ja
Automower® Connect@Home - ja
Blancekontrol på knivdiske - ja
Ultralydløst drivsystem - ja
Søgemetoder - ja - 4 stk.
Guidekabel - ja - 2 stk.
Fjernstartpunkter - x5
Hældningskontrol - ja
Spiralklipning - ja
Stort display - ja
Spotklipning - ja
Vejrtimer - ja

Kan købes som tilbehør:

Automower® Connect - ja

Tekniske specifikationer:

Moderat energiforburg ved maks. anvendelse - 19 kWh/måned
Maksimal hældning ved afgrænsninskabel - 15 %
Maks. arbejdsområde - 2200 m2+/- 20%
Typisk arbejdstid pr. opladning - 105 min.
Maksimal hældning i installation - 45 % 
Klippebredde/-højde - 24 / 2-6 cm
Alarm/PIN-kode/GPS-sporing - ja
Områdekapacitet pr. time - 92 m2
Ekstra knive medfølger - 9 stk.
Minimumpassage - 60 cm
Batteritype - Lithium-ion
Typisk ladetid - 55 min.
Vægt kg. - 11,5 kg.

Støjniveau, dB(A) garanteret - 58 dB(A)
Emission af støj til omgivelserne målt som lydeffekt (LWA) i henhold til EU-direktiv 2000/14/EU. Det garanterede lydeffektniveau omfatter produktionsafvigelser samt afvigelser fra testkoden på 1-3 dB(A).

dankort logo

Sikker betaling med Dankort

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.

Anbefalet af vores kunder

5 stjerner

facebook side

automower service
Forkæl din Automower med et wellness ophold - Læs mere her

Product successfully added to the product comparison!