Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Dankort logo

Sikker betaling med Dankort

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
husqvarna kort

Finansieringsløsning

Læs mere om Husqvarna kortet

Husqvarna højtryksrensere

Renere med mindre vand

Når det gælder rengøring, er de nye højtryksrensere fra Husqvarna en effektiv hjælper. Med høj ydelse, stor alsidighed og præcision, kan man hurtigt give bilen eller terrassen et frisk look. Husqvarna højtryksrensere er udstyret med en drejekobling, som forhindrer, at den ekstra lange og fleksible højtryksslange vrides og danner knuder. Pumpen er fremstillet i metal for at minimere risikoen for brud og for at give produktet en lang levetid.

Til Husqvarnas højtryksrensere er der et stort udvalg af tilbehør, der gør rengøringen lettere. F.eks. udstyr til rensning af overflader, et sæt med slange kost eller skumspuler. Når du vælger en Husqvarna højtryksrenser, bruger du 80 % mindre vand, end hvis du brugere en almindelig vandslange. Rengøringseffektiviteten afhænger af hvordan vandtrykket og vandgennemstrømningen anvendes sammen. Jo større områder elle jo flere opgaver, der skal udføres, jo kraftigere højtryksrenser anbefales det, for at opgaven udføres tilfredsstillende.

Husqvarnas højtryksrenser består af 4 forskellige serier:

Højtryksrensere 100-serien - Eer effektiv til rengøring af terrasser og have udstyr.

Højtryksrensere 200-serien - Passer til de fleste rengøringsopgaver omkring hus og have. 

Højtryksrensere 300-serien - Giver et fremragende resultat ved krævende opgaver som køretøjer og stenvægge. 

Højtryksrensere 400-serien - Er bygget til de mest krævende opgaver, campingvogn, facader og ejendomme.

Husqvarna højtryksrensere 8 produkter.

Ved Husqvarna højtryksrensere får du:

Rengøring med tryk på
Husqvarnas højtryksrensere arbejder med høj effekt, dyserne kan justeres, og tilsætning af rengøringsmiddel styres intelligent. De renser maksimalt med et minimalt vandforbrug. 

Effektivt arbejde
Spulerøret er i et ergonomisk design, og drejekoblingerne forhindrer, at den ekstra lange og fleksible højtryksslange vrides og danner knuder. Startgrebet starter og stopper automatisk motoren. 

Praktisk transport og opbevaring
Det er nemt at bevæge sig rundt i haven med højtryksrenseren, som ud over at være kompakt også har hjul og bærehåndtag. Spulerøret, slangen og elkablet opbevares praktisk på selve højtryksrenseren. 

Stor alsidighed
Du kan bruge Husqvarnas højtryksrenser med tilbehør, der gør rengøringen lettere, f.eks. udstyr til rensning af overflader, et sæt med slange og kost eller en skumspuler.

Robust konstruktion
Alle Husqvarnas højtryksrensere er fremstillet af kvalitetskomponenter, og de holder dermed længe. De større modeller har bl.a. induktionsmotor, messingpumpe og stålarmeret slange. 

Fleksible højtryksslanger
Hver serie er udstyret med en fleksibel højtryksslange af høj kvalitet, så det undgås, at slangen vrider sig og danner knuder. De stålarmerede slanger er af gummi med stålarmering. De er både fleksible og slidstærke. 

Er du i tvivl om hvilken Husqvarna Højtryksrenser model, der passer til netop dit behov, så kontakt Rosenolm Have & Park ApS, så vil vi hjælpe dig med gode råd omkring valg og køb af Husqvarna højtryksrensere.

Product successfully added to the product comparison!