Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Husqvarna PW 235 højtryksrenser

Husqvarna

Garanteret lydeffektniveau (LWA) - 86 dB(A)
Produktstørrelse, LxBxH - 275x265x845 cm
Vibration (ah) Vibration max ah - 2.5 m/s²
Vandtilstrømning - 350 - 520 l/t., 1800W
Maks. driftstryk - 105 bar
Spænding, V - 230 V
Maks. tryk - 135 bar
Slangelængde - 8m
Frekvens - 50 Hz
Effekt - 1800 W
Vægt - 9,6 kg

Se finansering HER

Flere detaljer

Ikke på lager, forventet levering 2-6 dage

1 399,00 DKK

Allround højtryksrenser med robust og gennemtænkt design med indstillinger til rengøring af f.eks. terasser, havemøbler, hegn og sten. To drejefunktioner, til dysejustering og lynkobling, gør arbejdet nemmere. Indbygget opbevaring af tilbehør, slangerulle og ledningsopbevaring giver effektiv betjening. Metalpumpen giver høj, pålidelig holdbarhed. Der medfølger to dyser og en skumsprøjte.

- Stor holdbarhed og lang levetid, Effektiv opbevaring af slangen med nem oprulning, Komfort og en slange uden knuder, Maksimerer effektivitet og komfort, Nem tømning af resterende mængde og brugt mængde rengøringsmiddel og Forbedret alsidighed til en lang række rengøringsopgaver.

Egenskaber

Metalpumpe - Pumpen er fremstillet i metal for at minimere risikoen for brud og for at give produktet en lang levetid.
Hose reel - Praktisk og effektiv opbevaring af slangen med nem oprulning.
Fleksibel højtryksslange - Ekstra komfort og brugervenlighed takket være den fleksible slange, som ikke bliver sammenfiltret. 
Dobbelte drejefunktioner og lynkobling - Sprøjtepistolen har dobbelte drejefunktioner og lynkoblinger til slange, dyser og tilbehør - alle sammen for at optimere effektiviteten og komforten.
Skumsprøjte - Det er let at se, hvor meget rengøringsmiddel der er brugt og hvor meget der er tilbage. Det giver dig optimal kontrol - og du vil aldrig bruge mere rengøringsmiddel end nødvendigt.
Variabel dyse med flad stråle - Den multifunktionelle dyse med justerbart tryk giver dig endnu flere muligheder, da den kan bruges til en lang række rengøringsopgaver med perfekte resultater.
Roterende dyse - Den roterende blyantsformede jetdyse giver dig en målrettet, høj rengøringsevne og hjælper dig effektivt af med genstridigt snavs.
Indbygget opbevaring - Det er let at opbevare alt det medfølgende tilbehør på maskinen, så der er nem adgang til det, hvilket gør arbejdet effektivt.

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Anbefalet af vores kunder

5 stjerner

facebook side

Product successfully added to the product comparison!