Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Dankort logo

Sikker betaling med Dankort

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
husqvarna kort

Finansieringsløsning

Læs mere om Husqvarna kortet

Husqvarna kombi maskine

Alt i én

Husqvarna kombimaskinerne er uhyre alsidige arbejdsredskaber. Med flere motorenheder og meget forskelligt tilbehør kan du f.eks. kombinere dig frem til en stærk og effektiv trimmer, stangsav eller hækkeklipper. Det kræver mindre plads til opbevaring, og der er kun én motor at starte og varme op - og efterse.

Husqvarna kombi maskine - Hobby brug
Kombimaskiner til haveejeren, der går efter et højt ydelsesniveau og stor holdbarhed kombineret med nem start og brug. Og som samtidig sætter pris på en konstruktion og et design med gennemtænkte detaljer, der givet et godt resultat.

Husqvarna kombi maskine - Expert brug 
Til fagfolk, der går efter en maskine, der kan klare mange timers arbejde om ugen. Til fritidsbrugere, der ønsker dig en maskine med samme ydelse og holdbarhed som en kommerciel model. I et design med praktiske og gennemtænkte løsninger.

Husqvarna kombi maskine - Professionel brug
Virkelig robuste maskiner, der kan klare hårdt og langvarigt arbejde. Fremragende ydelse og balance, så du kan få en masse fra hånden uden at belaste kroppen samtidig. Husqvarnas konstruktion og design bærer altid præg af, at du skal kunne få mest ud af arbejdsdagen med et fremragende resultat.

Husqvarna kombi maskine 23 produkter.

Product successfully added to the product comparison!