Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Husqvarna plæneluftere

Oplever du en kedelig og tynd græsplæne, men er i tvivl om de rette midler? En Husqvarna plænelufter kan være det helt rette valg, når græsplænen trænger til en overhaling. En plænelufter har til job at rive op i din græsplæne, så rødderne får god luft til at vokse. Det virker kontraintuitivt at rive sin græsplæne op for at gøre den smukkere, men det skal til for en grund. Græsplænen viser sig heller ikke fra sin gode side efter plænelufteren har været i gang, men den skal nok blive rigtig flot efter noget tid.


En Husqvarna plænelufter fjerner også mos fra græsplænen, som har tendenser til at virke altoverskyggende, når først det har lagt sig i haven. Mos skaber store, bare pletter på græsset, men det kan kommes til liv med en plænelufter. Her på siden finder du vores udvalg som både er elektriske og batteridrevet. Derved kan du finde en Husqvarna plænelufter som passer til din have og den størrelse græsplæne, som du står over for.

Husqvarna plæneluftere 3 produkter.

En græsplæne så god som ny

En plænelufter er en af de bedste metoder, hvorpå du kan opnå en flot og sund græsplæne. Med små knive river havemaskinen op i din græsplæne og skaber ilt til græsrødderne. Efter et stykke tid vil du se resultaterne og få den græsplæne, som du altid har drømt om. Med en grøn, frodig græsplæne vil du gøre dine naboer græsgrønne af misundelse. Slut med mos og store plamager på græsplænen – en ideel løsning til græsplænejere.


En Husqvarna plænelufter er mirakelmidlet til din have. Udover at rive op i græsset, så fjerner havemaskinen også alt det, du ikke vil have – lige fra mos til gamle blade. De fleste plæneluftere har en beholder monteret, som fanger alt det unødvendige restaffald som ligger på græsset. Derved behøver du ikke at gå rundt og samle det sammen efter arbejdet. Du får en maskine som gør arbejdsgangen nem og hurtig og i en god arbejdsstilling. Husqvarna designer maskiner der er nemme at håndtere og med et tryk på en knap er du i gang. Se vores store udvalg af produkter fra Husqvarna og bliv inspireret.

Brug din plænelufter året rundt

Når du investerer i en Husqvarna plænelufter, får du en af de bedste maskiner hjem i haven. Husqvarna er førende i branchen og laver maskiner og haveudstyr i den højeste kvalitet. De tilbyder deres plæneluftere som både elektriske og batteridrevne, så overvej størrelsen på din græsplæne før du vælger.


Du kan bruge din plænelufter på alle tidspunkter igennem sæsonerne, men ligesom mange andre havemaskiner får du mest ud af den i det tidlige forår og efterår. Dette er bl.a. fordi foråret giver dig mulighed for at klargøre græsplænen inden sommerens ankomst og fordi efteråret er ideelt til at passe græsset inden vinterens kolde måneder nedsætter havearbejdet – og til tider fryser jorden.

Et godt køb hos Rosenholm Have og Park

Køb din Husqvarna plænelufter hos os – vi er autoriseret Husqvarna-forhandler, hvilket betyder at vi kan yde en professionel og godkendt service på deres maskiner. Vi ved, hvad vi taler om og kan vejlede og rådgive dig i dit næste køb. Kontakt os på tlf. 86 99 77 67 og mail rosenholm@have-park.dk eller kom forbi vores flotte butik i Hornslet.

Product successfully added to the product comparison!