Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Husqvarna regntøj

Regntøj

Husqvarnas udvalg af kvalitetsregntøj dækker flere aspekter og omfatter mange forskellige arbejdssituationer. Det er let, vandtæt og behageligt at have på. Der er taljejakker og modeller, der dækker både hofter og lår, med god ventilation og praktisk trykknaplukning. Husqvarna regntøj, holder dig tør uanset hvilken arbejdsopgave du skal løses.

Husqvarna regntøj 4 produkter.

Husqvarna regntøj er i en klasse for sig selv

Husqvarna er kendt for kvalitet, og funktionalitet. Derfor er Husqvarnas regntøj også produceret i en ekstra stærk nylon og PU/PVC. PU (polyuretan) sørger for at bukserne ikke holder på fugt, og derudover transportere den også varmen væk så fugten ikke opbygger sig. PVC’en som også er indbygget i Husqvarnas regntøj, er primært på forsiden af tøjet, så sne, mudder, regn, blæst og andre uvelkomne ting kommer ind til kroppen. Med disse funktioner i indbygget i regntøjet, er du bedre stillet til at udføre en arbejdsopgave uden alle de forstyrrende elementer.

 

Kombiner Husqvarna regntøj med andet arbejdstøj for det optimale udbytte

For at opnå den optimale effekt med arbejdstøj, kan du med fordel kombinere Husqvarna regntøj med en Huqsvarna undertrøje og Husqvarna Termovest. Med denne kombination kan selv den værste snestorm de danske vejrguder kan komme på, ikke genere dit arbejde. Husqvarnas et lags undertrøje sørger for at du kan holde varmen helt inde ved kroppen, i mange timer. Hvorimod Husqvarna Termovesten sørger for at den bidende kulde holder sig på afstand af kroppen. Undertrøjen og Termovesten kombineret med Husqvarna regnjakke, gør at sne, kulde og vind godt kan pakke sammen!

 

Tips til at holde varmen på de kolde arbejdsdage

Undgå at svede unødvendigt – vi kender alle sammen de dage hvor det er bidende koldt, og man virkeligt pakker sig ind i en masse varmt tøj og man så alligevel kommer til at svede, og så kommer man alligevel til at fryse. For at undgå dette bør man tage tøj på som tillader at man kan arbejde lidt for varmen. På den måde undgår du at svede unødvendigt under tøjlagene og blive kold fordi ens tøj er fugtigt. Lige så snart ens tøj er vådt så vil kroppen bruge en masse energi på at varme kroppen, og på den måde kommer man til at fryse endnu mere. Så sørg for kun af have de nødvendige lag på selvom det er bidende koldt lige når du kommer ud ad døren.

 

Få bugt med overskudsvarmen og fugten – i forhold til vind beskyttelse så har det yderste tøj lag en vigtig rolle. Det yderste lag tøj beskytter både mod vind og vand, så derfor er det vigtigt at det er af en ordentlig kvalitet. Yderlaget har meget indflydelse på om du kan slippe af med varme, og fugt inde fra kroppen. Så hvis det yderste lag er alt for tætsiddende og ikke åndbart, så kan det være svært for kroppen at transportere fugt og varme væk. Derfor skal du prøve at finde et lidt løstsiddende yderlag som er åndbart, og så sørge for at have de tætsiddende lag inderst på kroppen.

 

Husk hue og handsker – hue og handsker er den nemmeste måde at holde sig varm på. Hovedet afgiver en masse varme hvis man ikke får det pakket ordentligt ind, så derfor er det vigtigt at få det pakket godt ind som man holder varmen ved kroppen. Kolde og stive fingre ved vi alle sammen hvor ubehageligt kan være, så derfor er anbefalingen altid at have et par handsker med hvis vejret skulle slå om, eller du ikke er så aktiv med hænderne i en periode.

 

Eksempel på et tøj set up til de kolde og våde dage

-Alt efter hvor koldt det er så starter vi med et inderlag bestående af enten en T-shirt eller en undertrøje

-Er vi ude omkring efter/forår/vinter årstiden, så skal vi også have et mellemlag på. Det kunne f-eks. Være en fleece trøje eller uldtrøje. Det afhænger lidt af ens egne præferencer, hvilket stof man helst vil benytte.

-Kommer vi ud på de barske vintermåneder kan en softshell jakke være behjælpelig, så kan alt kold vind godt vende om igen.

-Yderlag kunne være en regnjakke af høj kvalitet, så der ikke kommer vand og vind ind til kroppen. Men det afhænger selvfølgelig af vejrsituationen.

Product successfully added to the product comparison!