Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Husqvarna reservedele

Derfor skal du bruge orginale Husqvarna reservedele!

Hos Rosenholm Have & Park ApS lytter vi altid til dine behov omkring service og vedligeholdelse af dine produkter. Vi har et team bestående af autoriserede teknikere, som altid er parate til at assistere dig med den allerbedste service og support. 

Service på din maskine

Husk det er vigtigt, at dine maskiner jævnligt får et serviceeftersyn, så du kan sikre dig, at de altid fungerer optimalt og derved undgår unødvendige afbræk, når græsset trænger mest til at blive klippet, samtidig får du på sigt mest muligt ud af dit udstyr. Vi anbefaler altid, du bruger originale reservedele.  Hos Rosenholm Have & Park ApS, har vi et stort udvalg af servicekit. Hvis du selv kan klare det årlige eftersyn, kan du ved hjælp af vores guide, finde netop det servicekit som passer til din maskine.


Husqvarna reservedele 1 produkt.

Hjælp til den rigtige Husqvarna reservedel


Vi bestræber os efter at levere 100% god kundeservice og eftersyn samt hjælp til at finde netop den reservedel du mangler. Når du kontakter os efter hjælp til at finde en reservedel, er det vigtigt, at vi får oplyst, hvilken model du har, PNC nr. samt produktionsårstallet.

OBS: Alle oplysninger finder du på det lille sølvklistermærke, som sider på din maskine.

Hvis ikke du selv har tid eller mulighed for at vedligeholde dine produkter, så er vi som altid klar til at hjælpe dig. Vi har faste priser på langt de fleste eftersyn, vi bruger kun originale reservedele og hvis vi udfører service på din maskine i de perioder på året, hvor græsset ikke er i vækst, er du altid sikker på, at din maskine fungerer optimalt når du skal bruge den. Og lige så vigtigt – din maskine holder længere og du får mere for pengene.

Product successfully added to the product comparison!