Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Nedsat pris!

Husqvarna R 213C Gør større

Husqvarna R 213C rider

Husqvarna

Nettoeffekt ved fastlagt omdrejningstal - 6,6 kW @ 3000 omdr./min. 
Klippehøjde, min.-maks 
- 25 - 75 mm
Hastighed, min-maks - 0-9 km/t
Transmissionstype - Hydrostat
Brændstoftank - 12 liter
Uklippet cirkel - 30 cm
Motorproducent - B&S
Klippebredde - 94 cm
Motor - Intek

Prisen er inkl. klippebord.
Se finansering HER

Flere detaljer

På lager

22 495,00 DKK

27 999,00 DKK

Du sparer: -5 504,00 DKK

Effektiv Rider med 94 cm Combi-klippedæk, som giver mulighed for førsteklasses klipning med BioClip® og bagudkast. Egnet til hus- og landejere, som kræver høj effektivitet, brugervenlighed, uovertrufne manøvredygtighed og ægte køreglæde. Knækstyringen og det frontmonterede klippebord er ensbetydende med intuitiv brug, fremragende tilgængelighed under slåarbejdet og et godt overblik over arbejdsområdet. Pedal-styret hydrostatisk gearkasse, nemt tilgængelige betjeningselementer og automatisk knivindkobling gør slåarbejdet til en sand fornøjelse. Klippedækket kan uden videre vippes op i serviceposition, så det er nemt at rengøre efter slåarbejdet. Denne Rider kan så meget andet end blot slå din græsplæne. Takket være tilbehør som f.eks. sneblad, anhænger, mosrive og spreder kan den vedligeholde din have året rundt.

- Ret konsol, timetæller og med mulighed for LED-lys.

Egenskaber

Frontmonteret klippebord - Det frontmonterede Klippebord sikrer fremragende tilgængelighed i hjørner og under buske, parkbænke osv.
Komfortabel førerposition - Med en Rider får du sikkerhed, stabilitet og trækkraft på både plane områder og skråninger. Riderens lave tyngdepunkt bidrager til den særligt gode trækkraft og giver samtidig brugeren god siddekomfort.
Udvendigt brændstoftankdæksel - Med det udvendige brændstoftankdæksel er det ikke nødvendigt at åbne motorhjelmen for at tanke brændstof. Den særligt brede tankåbning gør det endnu lettere at tanke op.
Let tilgængelige betjeningshåndtag - Betjeningshåndtagene er let tilgængelige, og er konstrueret til at give maksimal komfort
Klippehøjdehåndtag med nem adgang - Klippehøjdehåndtaget er nemt at nå fra førersædet, så du bekvemt kan ændre klippehøjden under arbejdet.
BioClip® - BioClip® (mulching) leverer fremragende resultater på hyppigt klippede arealer. Græsset klippes i fine stykker, som hurtigt komposterer og gøder plænen helt naturligt.
Store hjul - Store hjul både forrest og bagest sikrer optimal kørekomfort, fremragende tilgængelighed og mindre risiko for beskadigelse af sarte overflader.
Motoren bag føreren - Med den bagmonterede motor får du et bedre overblik over klippearbejdet, og samtidig er der mindre støj og færre emissioner omkring dig, mens du kører.
Nemt tilgængelige servicepunkter - Motoren er nem at komme til ved service og vedligeholdelse.
Svingbar bagaksel - Bagakslen kan vippe, så der opnås optimal traktion på de trækkende hjul og komfortabel kørsel selv på ujævne overflader.
Kopholder - Praktisk kopholder til forfriskninger.

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Anbefalet af vores kunder

5 stjerner

facebook side

Product successfully added to the product comparison!