Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Nedsat pris!

Husqvarna R 214TC Gør større

Husqvarna R 214TC rider 2018-model

Husqvarna

Nettoeffekt ved fastlagt omdrejningstal - 12,8 kW @ 3100 omdr./min.
Klippehøjde, min.-maks - 25 - 75 mm
Motorproducent - Briggs & Stratton
Hastighed, min-maks - 0-9,5 km/t
Transmissionstype - Hydrostat
Brændstoftank - 12 liter
Uklippet cirkel - 30 cm1
Klippebredde - 94 cm
Motor - Intek V-Twin
Vægt - 244 kg.

Prisen er inkl. klippebord.

Flere detaljer

På lager

26 995,00 DKK

35 995,00 DKK

Du sparer: -9 000,00 DKK

I 2015 blev der produceret en Husqvarna Rider jubilæumsmodel rider 214TC i anledningen af 30'års jubilæummet på den første prototype. I 2017 kan vi så fejre at det er 30 år siden at den første serie af Husqvarna Rider blev markedsført. I den anledning er det nu endnu engang muligt at investere i en r 214TC jubilæumsmodel. Faktisk i 2 modeller, for udover at gentage succesen med R 214TC har vi i år en tilsvarende model R 214T AWD, dvs. en rider med 4-hjulstræk.

Med Husqvarna rider r 214TC er det nemt at komme omkring alle forhindringer og med det frontmonteret klippeaggregat får du fuldt udsyn over arbejdsområdet. R 214TC har en fremragende manøvredygtighed og rideren er udstyret med en kraftig Briggs og Stratton Intek V-Twin motor. Maskinen har pedalbetjent hydrostatisk transmission og den er monteret med et Combi 94 klippeaggregat, som let kan vippes i serviceposition og rengøres og efterses. Et rent aggregat giver altid et optimeret klipperesultat. Hvis du montere Husqvarna Bio-Clip, som fås som ekstra tilbehør, vil du opleve at græsset skæres i så små stykker, at det falder naturligt ned mellem græsstrående og videre ned på jorden, hvor det fungere som naturlig gødning. Med en R 214TC får du en maskine, som udstyret med Bio-Clip, er praktisk og miljøvenlig og hvor klipperesultatet er en grønnere og sundere græsplæne.

Tekniske data:
Stærk Rider med tocylindret motor og 94 cm Combi-Klippebord, som byder på førsteklasses klipning med BioClip(r) og bagudkast. Egnet til hus- og landejere, som kræver særligt høj effektivitet, brugervenlighed, uovertrufne manøvreegenskaber og ægte køreglæde. Centerstyringen og det frontmonterede Klippebord er ensbetydende med intuitiv brug, fremragende tilgængelighed under klippearbejdet og et godt overblik over arbejdsområdet. Denne model er udstyret med særligt støjsvag teknologi, som giver en forbedret lydkvalitet og dermed muliggør forøget motorkraft og større effektivitet. Pedal-styret hydrostatisk transmission, nemt tilgængelige betjeningsgreb og automatisk knivtilkobling gør klippearbejdet til en sand fornøjelse. Klippebordet kan uden videre vippes op i serviceposition, så det er nemt at rengøre efter klippearbejdet. Denne Rider kan andet og mere end blot at klippe din plæne. Takket være tilbehør som f.eks. dozerblad, anhænger, mosrive og spreder kan den vedligeholde din have året rundt.

- Centerstyring giver en minimal uklippet cirkel.

- Det frontmonterede klippebord gør det muligt at komme til overalt.

- Combi-klippebordet byder på alsidighed med to forskellige klippesystemer. Vælg imellem BioClip® til gødskning af plænen og 
  bagudkast til effektiv klipning af arealer der ikke klippes så ofte.

- Klippebordet har serviceposition, hvilket gør det lettere at vedligeholde.
dankort logo

Sikker betaling med Dankort

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Product successfully added to the product comparison!