Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Husqvarna sikkerhedstøj

Forvent maksimal beskyttelse - uanset funktionsniveau

Sikkerhedsudstyr af ordentlig kvalitet skal kunne klare krævende forhold og stadig give den krævende sikkerhed. Derofr bruger Husqvarna aldrig andet end materialer af høj kvalitet. Hver enkelt opgave stiller sin egne krav. Med Husqvarnas sikkerhedsbeklædning har de taget højde for den opgave, der skal udføres. Faktisk kan deres omfattende kollektion, med de nyeste fremskridt inden for design og materialer, give dig den sikkerhed og komfort, som er en forudsætning for, at du kan klare opgaven.

Få vejledning til beskyttelsestøjet her

Husqvarna sikkerhedstøj 42 produkter.

                                

Graduerede beskyttelsesklasser

Alt personligt sikkerhedsudstyr inddeles i beskyttelsesklasser ud fra materialets evne til at stoppe kæden ved forskellige hastigheder: Klasse 0 (16 m/s), Klasse 1 (20 m/s), Klasse 2 (24 m/s) og klasse 3 (28 m/s). Testet og godkendt i henhold til europæiske (CE) og internationale (ISO) standarder.

Beskyttelse i flere lag

Husqvarnas avancerede beskyttelsesmateriale består af færre lag. Det gør materialet lettere, uden at det går ud over beskyttelsesgraden. Materialet og lagene indeholder lange fibre, der vikler sig ind i kæden.

Pålidelige sikkerhedsdetaljer, der testet jævnligt

Sikkerhedsbeklædning til skovarbejde skal være CE-mærket. Det ekstra EuroTest-mærke viser, at tilfældigt udvalgte prøver inspiceres løbende af et til formålet godkendt institut.

Gennemtænkt design

Med et effektivt netventilationssystem, en enhåndsbetjent justering og reflekser på alle vinkler er Husqvarnas Technical-hjelm et godt eksempel på Husqvarnas tankegang.

Product successfully added to the product comparison!