Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Husqvarna sikkerhedstøj

Husqvarna sikkerhedstøj giver maksimal beskyttelse

Husqvarna sikkerhedstøj er af ordentlig kvalitet og kan klare krævende forhold. De bruger kun de bedste materialer og deres kollektion byder på sikkerhedstøj med de nyeste teknologiet i design og funktionalitet. De giver dig den sikkerhed og komfort, du skal bruge i hårdt, fysisk arbejde.

Vi har lavet en lille guide til sikkerhedstøjet fra Husqvarna, så du køber den helt rigtige størrelse. Se vores vejledning.

Husqvarna sikkerhedstøj 42 produkter.

                                

Sikkerhedstøj med graduerede beskyttelsesklasser

Du kan være helt rolig for, at du er i gode hænder, når du investerer i Huaqvarna sikkerhedstøj. De har taget højde for alt, der kan ske i hårdtarbejdende situationer - specielt deres graduerede beskyttelsesklasser er værd at bemærke. Husqvarna sikkerhedstøj tager udgangspunkt i en inddeling, der er til at forstå:

Alt personligt sikkerhedsudstyr inddeles i beskyttelsesklasser ud fra materialets evne til at stoppe kæden ved forskellige hastigheder: Klasse 0 (16 m/s), Klasse 1 (20 m/s), Klasse 2 (24 m/s) og klasse 3 (28 m/s).

Dette er både testet og godkendt i henhold til europæiske (CE) og internationale (ISO) standarder. Husqvarna sikkerhedstøj er derved noget af det bedste på markedet. Både til privat og erhvervsmæssig brug giver Husqvarna dig noget for pengene. Som et mærke med en lang historie har de konstant moderniseret sig og slået sig fast på de nyeste teknologier - dette gælder både deres maskiner og deres beklædning. 

Husqvarna sikkerhedstøj giver beskyttelse i flere lag

Husqvarna sikkerhedstøj er til alle - fra det gængse havearbejde til de helt store opgaver inden for professionelt arbejde. Mærket tager udgangspunkt i en forståelse for sikkerhedstøj og funktionaliteten samt komforten bag det. Det lyder måske som en dårlig ting, men Husqvarnas avancerede beskyttelsesmateriale består af færre lag - men det betyder ikke mindre beskyttelse, tværtimod! Det gør blot materialet lettere, uden at det går ud over beskyttelsesgraden. Med Husqvarna sikkerhedstøj er du sikret fuld bevægelighed og funktionalitet på jobbet. En komplet beskyttelsesevne, uden du skal gå på kompromis med arbejdsstillinger, komfort eller pasform.

Husqvarna sikkerhedstøj kan noget helt specielt. Trods lettere materiale og færre lag i tøjet, kan du være helt sikker på at kæden ikke laver skade. Materialet og lagene indeholder nemlig lange fibre, der vikler sig ind i kæden, hvis uheldet er ude. Potentielle uheld bliver stoppet med det samme. 

Pålidelige sikkerhedsdetaljer der testet jævnligt

Husqvarna sikkerhedstøj er i absolut topklasse - og det gælder også til professionelt brug. Sikkerhedsbeklædning til skovarbejde skal være CE-mærket, når man arbejder i Danmark. Det ekstra EuroTest-mærke viser, at tilfældigt udvalgte prøver inspiceres løbende af et til formålet godkendt institut. Med Husqvarna sikkerhedstøj køber du altså produkter, som altid er opdateret i forhold til de nyeste krav. Det er et mærke, som har teknologien og, vigtigst af alt, din sikkerhed i orden. 

Gennemtænkt design

Husqvarna sikkerhedstøj giver dig et let design med masser af bevægelighed, men også en stabil og neutral temperatur hele arbejdet igennem. Med et effektivt netventilationssystem kan du arbejde løs uden at blive hverken for varm eller for kold. Med en enhåndsbetjent justering har du den ideelle pasform i løbet af få sekunder, og med reflekser på alle vinkler er Husqvarnas Technical-hjelm et godt eksempel på Husqvarnas tankegang.

Product successfully added to the product comparison!