Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Husqvarna skovværktøj


Med Husqvarna skovværktøj tager du kun det nødvendige med i dit skov- og havearbejde. Her er du sikret en nem og effektiv arbejdsgang, hvor kvalitet og håndværk er sat i højsæde. Husqvarna skovværktøj giver dig en masse forskellige bud på redskaber og værktøjer til udendørs vedligeholdelse. Om du skal have kløvet brænde ved håndkraft eller afmærket et område til arbejdet, så har vi løsningen her. 


Med Husqvarna skovværktøj tager du kun det nødvendige udstyr med dig, når du arbejder i skoven eller haven. På siden her finder du professionelt værktøj, der bliver din loyale partner i arbejdet. Her har du professionelt værktøj lige ved hånden, der gør det muligt for dig at arbejde hurtigere og lettere uden at sætte sikkerheden på spil. Med Husqvarna skovværktøj opnår du derved en effektiv arbejdsgang, uden du skal anstrenge dig.

Husqvarna skovværktøj 77 produkter.

Hak et træ og klip en gren

Husqvarna skovværktøj er et af de bedste valg på markedet, når det gælder sikkerhed, effektivitet og kvalitet. De formår at kombinere alle områder i deres håndværk, således deres værktøjer opnår en uovertruffen egenskab til at få løst opgaverne. Du kan være sikker på at et Husqvarna skovværktøj holder til hårdt arbejde i al slags vejr. 

Her på siden finder du Husqvarna skovværktøj til alle - uanset om det er til erhverv eller privat brug. Husqvarna er nemlig specielt god til at skabe skovværktøj, der klarer ærterne, både i små og store haver samt i professionelt brug på store udearealer. Investerer du i Husqvarna skovværktøj til privat brug, får du altså derfor redskaber, som selv de mest professionelle i branchen oftest vælger.

Skovværktøj der altid er klar til brug

Husqvarna skovværktøj sætter standarden højt. Det er bestemt ikke tilfældigt at mange professionelle i erhvervet gang på gang vælger det førende mærke. Når arbejdsdagen står på skov- have- eller parkvedligeholdelse er det essentielt at værktøjet står skarpt hver eneste dag. Husqvarna lover, hvad de holder - du får et stykke værktøj som altid er klar til brug og kan tage ved, når de store arbejdsopgaver kalder. 

Her på siden finder du mange forskellige bud på Husqvarna skovværktøj og du kan lokalisere forskellige redskaber, der kan hjælpe dig med dit skov- og havearbejdet. Leder du f.eks. efter økser, finder du både robuste, håndsmedede udgaver med stabilt træhåndtag eller økser med non-stick beklædning der sikrer et friktionsfrit arbejde, der med sit kompositgreb ligger godt og sikkert i hånden. 

Rosenholm Have & Park hjælper også med skovværktøj

Hos Rosenholm Have & Park er vi autoriseret forhandler af Husqvarna. Det betyder at vores personale er specialiseret i mærket og kan derfor give en god og detaljeret service, når det kommer til dit Husqvarna skovværktøj. Du får en personlig og kompetent service, uanset om du køber privat eller som erhvervsdrivende. Vi guider dig igennem de forskellige valg og tager højde for arbejdets omfang.

Befinder du dig i omegnen, kan du kigge forbi vores butik i Hornslet, som udstiller mange af de forskellige mærker og produkter du ser her i webshoppen. Hvis ikke, er vi til at finde på både telefon og mail. Sidder du og har spørgsmål eller mange inspiration, f.eks. inden for Husqvarna skovværktøj, så står vi også klar til at hjælpe dig. Du finder alt vores information på vores kontaktside. Vi glæder os til at høre fra dig!

Product successfully added to the product comparison!