Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Husqvarna sneslynger

Husqvarna sneslynger - din gode ven om vinteren


Hvis du går efter en sneslynge, du kan stole på, og som arbejder effektivt, er disse sneslynger fra Husqvarna et fremragende valg. Sneslyngerne kan klare et snedække i flere tykkelser og har de tekniske detaljer, der giver dig det bedste resultat.

Mindre områder
ST 100-serien er kompakt, nem at brugt og effektiv til rydning af nyfalden sne i indkørslen, foran garagen, på havegangen eller fortorvet derhjemme.

Mellemstore områder
ST 200-serien har høj slyngekapacitet i et totrinssystem og kan rydde alle snetyper på større områder som gangstier, fortove og indkørsler til perkeringsanlæg.

Store områder
ST 300-serien er robuste og stærke maskiner med stor kapacitet til alle former for snerydning på større områder. Den kan også klare våd sne og sne med isdannelser.

Husqvarna sneslynger 8 produkter.

Ryd sneen nemt og hurtigt med Husqvarna sneslynger 


Det er vinter og sneen begynder såsmåt at falde i haven. Da man ikke kan styre naturlov, så sker det at sneen kan nå højder, hvor en fejemaskine ikke kan klare mængden. Med en Husqvarna sneslynge kan du virkelig spare og optimere din arbejdstid, når temperaturen begynder at falde under nulpunktet.

Derfor bør du også have rigtig påklædning og her kan Husqvarna varmt tøj gør arbejdet og tiden mindre kold. 


For mere komfort under arbejdet, så bør du kigge efter Husqvarna sneslynger med varm i håndtagene. Der findes ikke noget værre end at fryse om hænderne, mens man slynger sneen væk fra sin indkørsel eller have. Husqvarna’s sneslynger er udviklet af fagfolk og konstant forbedret. 


Nu er det slut med at bruge de gammeldags metoder. Investér i Husqvarna sneslynger og få ryddet sneen hurtigt og bekvemt. Rosenholm Have & Park er din autoniseret Husqvarna forhandler! Vi har forhandlet Husqvarna i rigtig mange år.

Product successfully added to the product comparison!