Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Dankort logo

Sikker betaling med Dankort

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.

Tilbehør Automower®

Husqvarna Automower er en fantastisk assistent til dig som ikke ønsker at bekymre dig for græsslåning. Der er også andre anvendelsesmuligheder for robotklipperen og der er meget udstyr som øger dens kapacitet.  

Dette kunne eksempelvis være afgrænsningskabler, reparationssæt til din Husqvarna Automower eller meget andet. 

Hos Rosenholm Have & Park finder du netop disse et stort udvalg af forskellige tilbehør som giver udvidet fleksibilitet.

Tilbehør Automower® 35 produkter.

Tilbehør til Husqvarna Automower

En Automower er fantastisk produkt, når du ser græsset mangler at blive slået og du simpelthen ikke har tid eller orker at slå det. Den er fleksibel, bekvem og easy-to-use. Husqvarna kan håndtere et barsk terræn og skråninger op til 45%. Men ligesom en almindelig plæneklipper, så er vedligeholdelsen af robotklipperen også vigtigt.

Hos Rosenholm Have & Park har vi et stort udvalg af tilbehør til Husqvarna Automower, så du kan udvide dens potentiale.

Dette kunne være et Hjulbørstsæt til 310/315/315X, 420/430X/440/450X, 435X AMD. Børsterne hjælper dig med at holde robotklipperens hjule rene, så den fastholder et godt greb på plænen. Dette sikrer, at robotklipperen klipper plænen konsistent og den ikke sidder fast.

Et andet fantastisk redskab er et Husqvarna Afgrænsningskabelet. Med dette kabel arbejder du indenfor et afgrænset område som du selv bestemmer. Dette er en god idé, du ønsker at udvide græsområdet som robotplæneklipperen arbejder med. Den kan også bruges hvis dit plæneområde har flere ujævne områder som gør det umuligt for robotklipperen at udføre arbejdet. Vi har kabler i mange forskellige størrelser: 150 meter, 250 meter, 500 meter, 800 meter. Selve kablet skal fastgøres og det gøres ved at købe de tilhørende Kramper.

Når din Husqvarna robotplæneklipper er færdig med opgaven, så kan du snildt bruge en Væg Ophænger, så du sparer plads i redskabsskuret. Der findes en væg ophænger for både 310/315/315X og til 420/430X/440/450X.

Derudover så har vi et udvalg af alt fra reparationssæt, terrænkit, vedligeholdelsessæt m.m

Product successfully added to the product comparison!