Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Tilbehør havetraktor

Tilbehør til Husqvarna havetraktor kan bruges til både store og små opgaver.

En af årsagerne til at en havetraktor, fra Husqvarna, er et så fantastisk værktøj - er de mange anvendelsesmuligheder som kommer med den.


Du finder en lang række tilbehør, som giver dig udvidet fleksibilitet herunder.  

Tilbehør havetraktor 36 produkter.

Tilbehør til Husqvarna havetraktor

 

En af de fantastiske ting ved en havetraktor er, at den fungerer lige godt hele året rundt. De mange opgaver som opstår året rundt betyder, at der til tider skal ekstra tilbehør til for at kunne klare opgaven.

 

Rosenholm Have & Park har blandt andet en Husqvarna kost, som nemt kan monteres på en havetraktor. Den giver dig mulighed for at feje alt fra blade til sne. Kosten skubbes foran på havetraktoren.

 

Snerydningen kan klares med enten et dozerblad eller kost – det er nemt at montere og er en effektiv måde at rydde sne på. Du kan også nemt montere en spreder, som effektivt kan fordele et jævnt lag af salt. Sprederne har ligesom det andet tilbehør mange anvendelsesmuligheder og kan også anbefales til at sprede gødning på større arealer.

 

Du kan i sommermånederne også vedhæfte en mosrive som fjerner mos på din grund. Dette er en effektiv måde og den sparer dig mange timers arbejde.

 

Det er som sagt kun fantasien, som sætter grænser og derfor er anvendelsesmulighederne mange.


Husqvarna havetraktor kan bruges til store og små opgaver, og er for mange et vigtigt redskab i hverdagen.


Husqvarna trailers

 

Når du alligevel er på farten, vil en trailer være uundværlig til affald og redskaber, som bruges på farten. En trailer er en rigtig tidssparer og kan bruges til mange formål. Vi har tre forskellige trailere:

Husqvarna trailer: Denne standard trailer har et Ladmål på - 108 x 82,5 x 30,5 cm og dækker de flestes behov i forhold til alm. Havearbejde. Denne trailer har en last begrænsning på 150 kg.

 

Husqvarna Trailer 275:  Hvis dit arbejde kræver en lidt større og mere robust trailer, kan denne anbefales. Den har et Ladmål på - 124,5 x 82,6 x 30,5 cm og kan lastes op til 225 kg.

 

Product successfully added to the product comparison!