Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Tilbehør sneslynger

Alt tilbehør til Husqvarna Sneslynger

Det er vinter og snesæsonen står for døren. I vintermåneder er det oftest snerydning som står som højeste prioriteret for de fleste husstande. En Husqvarna Sneslynge kan derfor være en god investering, hvis sneen gør tingene kompliceret. Hos Rosenholm Have & Park har vi sneslynger fra Husqvarna til både mindre-, mellemstore-, og store områder. Husqvarna har dog også udviklet tilbehør til sneslynger, så du kan udvide dens kapaciteter.

Her på siden finder du Husqvarna Tilbehør Sneslynger som hjælper dig med at vedligeholde og effektivisere dit arbejde, når du i vintermånederne rydder sneen væk. Vi har tilbehør til både Ettrins Sneslynger og Totrin Sneslynger som kan hjælpe med at holde din sneslynge i længere tid. Husqvarna sneslyngen er fantastisk at bruge, når sneen bliver alt for hård og det tager lang tid at få skovlet sneen væk.

Tilbehør sneslynger 3 produkter.

Udstyr og varmt tøj til vintermånederne


Hos Rosenholm Have & Park kan du finde autoriseret Husqvarna Sneslynge Tilbehør til dit behov. Vi har forskellige produkter som vil gøre din snerydning nemmere. Dette kunne være Husqvarna varmt tøj
 som vil hjælpe dig, når minusgraderne langsomt daler nedad. Det er rart at have ordentligt tøj på, når man står udenfor og skal arbejde i en længere periode. Så hvorfor ikke gøre det mere behagelig for dig selv?


En af problemerne som du måske kunne støde ind – kunne være at sneen ikke frembringer et godt greb for din sneslynge og den sidder fast. Her kunne en snekæde
 virkelig hjælpe til, så du er sikret et godt greb under snerydning. Så slipper du for frustrationerne, når kulden bider til og du ikke kan få færdiggjort dit arbejde. En sneslynge trænger også til benzin og derfor har vi også et udvalg af benzindunke fra Husqvarna. Der er udviklet, så du hurtigt kan påfylde brændstof uden at spilde.

Du kan dog finde meget andet Husqvarna Tilbehør til Sneslyngen som kunne være relevant for dig. Vi har noget for enhver smag.

Product successfully added to the product comparison!