Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Stihl

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

StihlStihl er ikke et hvilket som helst mærke på markedet – Stihl er et af de bedste navne man finder, når man taler om have- skov- og parkarbejde. Når du tænker haveredskaber og professionelt udstyr er Stihl et af de stærkeste mærker, du kan investere i. De er verdenskendt for deres høje kvalitet, robuste maskiner og et skarpt design der tager udgangspunkt i sikkerhed frem for alt.


Stihl sælger kun sine produkter gennem udvalgte forhandlere og hos Rosenholm Have og Park er vi netop autoriseret til at sælge Stihl – det betyder også at vi altid kan tilbyde en godkendt og professionel service på de maskiner, som du køber her på siden.


Hos Rosenholm Have & Park ApS, hjælper vi dig med at finde den bedst og billigste løsning, så du får en god oplevelse og noget for dine penge!
OBS - Vi gør opmærksom på, at Stihls produkter, kan være vist med ekstra udstyr!

Stihl 317 produkter.

Effektivt og sikkert arbejde


I 1926 udviklede Andreas Stihl sin første motorsav, hvilket siden har været drivkraften bag organisationen. Stihl som mærke har derfor mange års erfaring med at udvikle og innovere maskiner til sine forbrugere. Andreas Stihls motto var netop ”at lette arbejdet med og i naturen” – de arbejder altså for at gøre din oplevelse i naturen både nemt og sikkert.


Stihl tager udgangspunkt i det gode og effektive arbejde, hvor maskinerne er designet til at agere den højre hånd i det udendørs arbejde. Stihl forstår, at man ikke skal gå på kompromis med sit arbejde på grund af dårlige maskiner og designer derfor efter alle vigtige parametre. Siden den første motorsav i 1926 har Stihl skabt et revolutionerende mærke, der konstant tænker innovativt og spår fremtidens udfordringer. De opdaterer og udvikler på deres maskiner for at sikre forbrugeren den mest perfekte arbejdsgang – om end det er privat eller i erhvervsmæssige sammenhænge. Du får derfor en maskine, som sikrer, at du kan yde dit bedste uden at gå på kompromis. Stihl har taget højde for det hele: Stabile, lette maskiner der er lydsvage og har lave vibrationer, så du kan være i gang længere uden at blive træt samt et funktionelt design der giver dig en ergonomisk og naturlig arbejdsstilling og selvfølgelige med sikkerheden i top.


Et kæmpe udvalg af produkter fra Stihl


Hos Rosenholm Have og Park har vi et stort udvalg af produkter fra Stihl. Dyk ned i de mange forskellige maskiner og udstyr som vi tilbyder på vores webshop. Stihl laver maskiner til enhver opgave, så du med garanti kan finde den helt rette maskine. Du finder også mange af maskinerne i forskellige udgaver og størrelser, hvor deres funktioner varierer i forhold til projektet – du kan derfor købe Stihl havemaskiner til privat brug på dine udearealer, men du kan ligeledes finde de bedste maskiner til professionelt brug. Prøv bl.a. Stihl motorsave, havetraktorer eller plæneklippere.

Køb Stihl hos Rosenholm Have og Park

Stihl sælges kun fra udvalgte forhandlere og vi yder derfor en professionel service på de maskiner, du køber. Vi hjælper dig med at vælge det perfekte haveredskab til dine projekter, så du kommer hjem med en maskine, som passer til dit tempo og størrelsen på arbejdet. Skal maskinerne bruges til professionelt brug, så hjælper vi også med det. Vi har stor erfaring med rådgivning og vejledning til erhvervsmæssigt brug og kan hjælpe med at vælge de rette maskiner til arbejdet. Kontakt os på tlf. 86 99 77 67 eller mail rosenholm@have-park.dk eller kom forbi vores butik i Hornslet.

Product successfully added to the product comparison!