Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Stihl

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Stihl



Stihl er et af de bedste mærker, du finder, når vi taler om have- skov- og parkarbejde. Stihl et af de stærkeste mærker, du kan investere i, når du tænker haveredskaber og professionelt udstyr. De er verdenskendt for deres høje kvalitet, robuste maskiner og et skarpt design , der tager udgangspunkt i din sikkerhed.


Stihl sælger kun sine produkter gennem udvalgte forhandlere, og hos Rosenholm Have og Park er vi netop autoriseret til at sælge Stihl. Det betyder, at vi altid kan tilbyde en godkendt og professionel service på de maskiner, som du køber her på siden. Hos Rosenholm Have & Park hjælper vi dig med at finde den bedste og billigste løsning, så du får en god oplevelse og noget for dine penge!


Vi gør opmærksom på, at Stihls produkter kan være vist med ekstra udstyr!

Stihl 317 produkter.

Stihl sætter sikkerheden først


I 1926 udviklede Andreas Stihl sin første motorsav, hvilket siden har været drivkraften bag organisationen. Stihl som mærke har mange års erfaring med at udvikle og innovere maskiner til sine forbrugere. Andreas Stihls motto var ”at lette arbejdet med og i naturen” – de arbejder altså for at gøre din oplevelse i naturen både nemt og sikkert.


Stihl tager udgangspunkt i det gode og effektive arbejde, hvor maskinerne er designet til at agere den højre hånd i det udendørs arbejde. De forstår, at man ikke skal gå på kompromis med sit arbejde på grund af dårlige maskiner og designer derfor efter alle vigtigste parametre. Siden den første motorsav i 1926 har Stihl skabt et revolutionerende mærke, der konstant tænker innovativt og spår fremtidens udfordringer. De opdaterer og udvikler på deres maskiner for at sikre forbrugeren den mest perfekte arbejdsgang – om end det er privat eller fagpersoner. Stihl har taget højde for det hele: Stabile, lette maskiner der er lydsvage og har lave vibrationer, så du kan være i gang længere uden at blive træt. De har et funktionelt design, der giver dig en ergonomisk og naturlig arbejdsstilling og selvfølgelige altid med sikkerheden i top.


Vi har et kæmpe udvalg af produkter fra Stihl


Hos Rosenholm Have og Park har vi et stort udvalg af produkter fra Stihl. Dyk ned i de mange forskellige maskiner og udstyr, som vi tilbyder på vores webshop. Stihl laver maskiner til enhver opgave, så du med garanti kan finde den helt rette til dit arbejde. Du får mange af maskinerne i forskellige udgaver og størrelser, hvor deres funktioner varierer i forhold til projektet. Du kan købe Stihl havemaskiner til privat brug på dine udearealer, men du kan også finde de bedste maskiner til professionelt brug. Prøv bl.a. Stihl motorsave, havetraktorer eller plæneklippere.

Køb Stihl hos Rosenholm Have og Park

Stihl sælges kun fra udvalgte forhandlere, og vi yder derfor en professionel service på de maskiner, du køber. Vi hjælper dig med at vælge det perfekte haveredskab til dine projekter, så du kommer hjem med en maskine, der passer til dit tempo. Skal den bruges til professionelt brug, så hjælper vi også med det. Vi har stor erfaring med rådgivning og vejledning til fagpersoner. Kontakt os på tlf. 86 99 77 67 eller mail rosenholm@have-park.dk eller kom forbi vores butik i Hornslet.

Product successfully added to the product comparison!