Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Stihl skovværktøj

Stihl skovværktøj sætter en høj standard til dit udstyr i den udendørs værktøjskasse. Oplev en serie af skovværktøj, haveudstyr og produkter der emmer af højkvalitet og luksus. Her på siden finder du en masse lækre produkter, der lever op til både den private og professionelle bruger. Stihl skovværktøj kommer alle til gode og giver dig udstyr, som du nærmest kan have hele dit liv, hvis du passer godt på det. Du kan slibe, hakke, måle, save og klippe løs med de mange forskellige varianter i vores webshop.


Stihl skovværktøj er lavet af kvalitetsmaterialer med robuste designs, der alle holder, hvad de lover. Du får værktøj og udstyr, der gør arbejdet nemmere og hurtigere – og vigtigst af alt sjovere! Stihl er et verdensomspændende mærke, der bliver anerkendt for sit høje kvalitetsniveau og sans for detaljer. Sikkerhed og funktionalitet er i top, når Stihl slår sig løs, og deres produkter bliver brugt af alle – også professionelle i skovbranchen.

Stihl skovværktøj 73 produkter.

Skovværktøj du kan regne med

Du er garanteret udstyr i verdensklasse, når du investerer i Stihl skovværktøj. Faktisk er Stihl motorsave de mest købte i verden – og det siger ikke så lidt. Det er et mærke, der har foden inde hos kendere, da de giver smæk for skillingen. Med innovative og moderne maskiner får du alt fra plæneklippere til hækkeklippere, der tager udgangspunkt i de nyeste og sikreste teknologier. Stihl skovværktøj er ingen undtagelse, og selvom kategorien virker lille i forhold til de store havemaskiner, så kan deres værktøj alligevel præstere.


Stihl skovværktøj kommer med effektive løsninger, der hjælper dig i dit daglige havearbejde. Arbejder du professionelt, er det specielt vigtigt at have udstyr, der kan holde til mosten og ikke bliver sløvt eller rustent. Stihl skovværktøj holder til det danske klima, hvor det både er vådt, koldt og blæsende – passer du godt på værktøjet og pakker det ordentligt væk efter brug, ja, så har du det for livet.

Haveværktøj til alle hjem

Her på siden finder du en masse spændende og effektive have- og skovredskaber – lige fra skarpe klinger til brede sakse. Stihl skovværktøj byder på en serie fyldt med nødvendige, nyttige og inspirerende egenskaber, som alle hjem på et tidspunkt kan have gavn af. Udover traditionelt værktøj finder du også produkter som målebånd, markeringsspray og -bånd samt et bredt udvalg af diverse multihylstre, der kan rumme alt dit udstyr. Derved kan du hurtigt og nemt tage det med på farten.  

Køb dit skovværktøj hos specialister

Du kan købe alt dit Stihl skovværktøj hos Rosenholm Have og Park – vi er dine lokale specialister! Faktisk er vi udvalgt forhandler af Stihl, hvilket betyder, at vi kan yde service på deres maskiner og har en masse faglig viden bag os. Vi rådgiver og vejleder alle, private som professionelle kunder, og giver en hånd, når der skal udvælges nye havemaskiner og værktøj. Vores butik i Hornslet udstiller rigtig mange af modellerne og maskinerne, som du ser her på webshoppen. Har du spørgsmål eller leder efter rådgivning, er du også velkommen til at kontakte os.

Product successfully added to the product comparison!