Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Husqvarna


Husqvarna er et kvalitetsmærke, der producerer lækre og slidstærke maskiner og redskaber til vedligeholdelse af have-, park- og skovområder. Husqvarna har domineret markedet i utallige år, og deres maskiner er gennemtænkt ned til mindste detalje. To af de vigtigste komponenter i deres designs er udførelse og sikkerhed, så du trygt kan klare de sværeste haveopgaver med præcision. 


Lad dig inspirere af Hudqvarnas mange produkter, og invester i et redskab, der gør dit arbejde nemmere, hurtigere og sjovere at udføre. Husqvarna har forstået, at et ordentlig redskab kan forbedre arbejdsglæden og resultaterne markant. Du kan se alle vores produkter fra Husqvarna nedenfor.

Husqvarna 298 produkter.

Produkter til have og park

Husqvarna tilbyder alverdens maskiner, redskaber og reservedele til arbejde inden for have og park. Om du er på udkig efter en havetraktor, løvblæser, hækkeklipper eller skovværktøj, så finder du det her hos Rosenholm Have & Park. Husqvarna producerer driftssikre maskiner, der holder til hårdt arbejde på et professionelt og privat niveau.

Husqvarna har gjort havearbejdet nemt for dig med innovative maskiner, som kan tage en udfordring – de formår at skabe værdi for pengene, hvor de intuitive designs skaber en fantastisk arbejdsgang. Maskinerne gør rigtig meget af arbejdet for dig. Det lyder for godt til at være sandt, men med mange års tests og udvikling, kan Husqvarna med rette kalde sig kongen af skov- og havearbejde.

Husqvarna: Et svensk kvalitetsmærke

Husqvarna er et svensk mærke, der har en lang historie bag sig. I mere end 300 år har de produceret produkter, lige fra haveredskaber til symaskiner og motorcykler. Hos Rosenholm Have & Park tager vi dog udgangspunkt i Husqvarnas fantastiske skov- og havemaskiner – her finder du nemlig nogle af de bedste redskaber på markedet.

Husqvarna har formået at udvikle et trofast brand, der følger dig i mange år. Du får maskiner, der holder til hårdt arbejde – uanset vejr og profession. Husqvarna bliver ofte brugt inden for professionel vedligeholdelse af parker og skovområder, så de producerer også andet end maskiner. Vi forhandler bl.a. også Husqvarna beklædninghvor du bl.a. finder sikkerhedstøj, regntøj og termotøj.

Autoriseret forhandler

Husqvarna er et af vores foretrukne mærker, og vi er blevet autoriseret forhandler af det svenske mærke. Vi har altid fokus på kvalitet og sikkerhed, hvilket er to nøgleord i Husqvarnas stærke traditioner. Det er et solidt mærke, som vi stolt kan stå inde for.

Da Husqvarna tilbyder en lang række produkter, kan det til tider være svært at finde frem til det helt rigtige værktøj eller den perfekte maskine. Da vi er autoriseret forhandler af Husqvarna, kan du altid finde rådgivning og vejledning hos os. Vi ved mere om mærket end de fleste og kan guide dig frem til det helt perfekte match. Du finder vej til vores butik i Hornslet under vores kontakinformationhvor du også kan finde vores åbningstider, telefonnummer og mail.

Product successfully added to the product comparison!