Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Husqvarna

Hos Rosenholm Have & Park, hjælper vi dig med at finde den bedst og billigste løsning, så du får en god oplevelse og noget for dine penge

Husqvarna er et kvalitetsmærke, som producerer lækre og slidstærke maskiner og redskaber til vedligeholdelse af have-, park- og skovområder. Husqvarna har domineret markedet i utallige år og deres maskiner er gennemtænkt ned til mindste detalje. To af de vigtigste komponenter i deres designs er udførelse og sikkerhed, så du kan klare selv de sværeste haveopgaver med præcision og i trygge hænder.

Lad dig inspirere af vores mange produkter fra Husqvarna og invester i et redskab, som gør dit arbejde nemmere, hurtigere og sjovere at udføre. Husqvarna har forstået, at med et ordentlig redskab, kan både arbejdsglæden og resultaterne forbedres markant. Du kan se alle vores produkter fra Husqvarna nedenfor.

Husqvarna 310 produkter.

Produkter til have og park

Husqvarna tilbyder alverdens maskiner, redskaber og reservedele til arbejde inden for have og park. Om du er på udkig efter en havetraktor, løvblæser, hækkeklipper eller skovværktøj, så finder du det her hos Rosenholm Have & Park. Husqvarna producerer driftssikre og holdbare maskiner, der holder til hårdt arbejde, om end det er på et professionelt niveau eller blot er havearbejde i privaten.

Husqvarna har gjort havearbejdet nemt for dig, med maskiner der er innovative og som kan tage en udfordring – de formår at skabe værdi for pengene, hvor de intuitive designs skaber en fantastisk arbejdsgang. Produkterne fra Husqvarna er helt specielle, da maskinerne gør rigtig meget af arbejdet for dig. Det lyder for godt til at være sandt, men med mange års tests og udvikling, kan Husqvarna med rette kalde sig kongen af skov- og havearbejde.

Husqvarna - Et svensk kvalitetsmærke

Husqvarna er et svensk mærke, der har en lang historie bag sig. I mere end 300 år har Husqvarna beriget verden med sine produkter, lige fra haveredskaber til symaskiner og motorcykler. Hos Rosenholm Have & Park tager vi dog udgangspunkt i Husqvarnas fantastiske maskiner til vedligeholdelse af udearealer – her finder du nemlig nogle af de bedste redskaber på markedet.

Husqvarna har formået at udvikle et trofast brand, der følger dig i mange år. Når du investerer i en af deres maskiner, kan du vide dig sikker på, at du får et redskab der holder til arbejdet – uanset vejr og profession. Husqvarna er nemlig også et foretrukken mærke indenfor professionel vedligeholdelse af parker og skovområder. Udover at forhandle deres robuste maskiner og redskaber, finder du også et stort udvalg af Husqvarna beklædninghvor du bl.a. finder sikkerhedstøj, regntøj og termotøj.

Autoriseret forhandler

Husqvarna er et af vores foretrukne mærker hos Rosenholm Have & Park. Derfor er det ingen overraskelse, at vi nu er blevet autoriseret forhandler af det svenske mærke. Vi sætter nemlig altid fokus på kvalitet og sikkerhed, hvilket er to nøgleord i Husqvarnas stærke traditioner. Det er et solidt mærke, som vi stolt kan stå inde for.

Da Husqvarna tilbyder en lang række produkter, kan det til tider være svært at finde frem til det helt rigtige værktøj eller den perfekte maskine. Da vi er autoriseret forhandler af Husqvarna, kan du altid finde rådgivning og vejledning hos os. Vi ved mere om mærket end de fleste og kan guide dig frem til det helt perfekte match. Du finder vej til vores butik i Hornslet under vores kontakinformationhvor du også kan finde vores åbningstider, telefonnummer og mail.

Product successfully added to the product comparison!