Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Husqvarna Xplorer

Vær godt klædt med fritidskollektionen Husqvarna Xplorer 


Når du er færdig med at bruge de store maskiner og har brugt dagen med at arbejde hårdt, så kan du fortsat vise din profession til omverdenen. Hos Have & Park har vi kollektionen Husqvarna Xplorer som er af høj kvalitet og en videreførelse af dit arbejdslook. Materialet er nøje udvalgt af fagfolk og det er rart med, at der er tænkt på de små detajler.


Kollektionen er både til mænd og kvinder og vi har tøj i forskellige farver. Kollektionen dækker dog ikke kun beklædningsgenstande, men også kasketter, rejsetasker og termokrus. Tag et kig igennem vores sortiment af Husqvarna Xplorer kollektion

Husqvarna Xplorer 35 produkter.

Udvid dit udvalg med en slidstærk Husqvarna rygsæk og rummelig sportstaske

Mange forbinder Husqvarna med deres fantastiske maskiner til Have og Park segmentet, men beklædning er både en vigtig del, når man arbejder men også slapper af.  


Xplorer kollektionen fokuserer mere på den afslappende del, når man har slukket for maskinerne og kan nyde sit arbejde i haven eller parken. Tøjet bærer præg af at være komfortable og god pasform. Hvis du står overfor et ordentlig regnskyl - så kan du tjekke Husqvarna regntøj, hvor du kan finde alt beskyttelse, når regnen er der.


En fleecejakke er altid en god investering, hvis temperaturen så småt begynder at falde ned og du kan mærke at kulden bider en smule. På siden kan du finde fleecejakker eller fleeceveste som passer til dit humør. 


Kasketter i forskellige former og farver

Når solen begynder at finde sin plads imellem skyerne, så kan en kasket være godt at have i lommen. En skærmende kasket kan gøre, at du ikke bliver blændet af solen. Kasketten er derfor rar at have med. Mange af kasketterne er i one-size, men de passer på de fleste hoveder, da der er strop som kan strammes.


Forestil dig, at du sidder på din Husqvarna havetraktor og skal bruge de næste timer på at slå græsset. Hvorfor så ikke bruge en Husqvarna kasket og drikkedunk for at gøre arbejdet mere behageligt? Du kan virkelig gøre arbejdet for dig selv mere hyggeligt ved at have tingene forberedt på forhånd. 


Tag et kig på vores Husqvarna Xplorer kollektion, vi er sikker på, at du finder noget i din smag. 

Product successfully added to the product comparison!