Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

fri fragt ikon
ved køb over 500 kr.
Dankort logo  Visa logo  Mastercard logo  mobilepay logo

Sikker betaling

Husqvarna Xplorer

Husqvarna Xplorer - Fritidskollektionen der klæder dig godt på


Hos Rosenholm Have & Park forhandler vi kollektionen Husqvarna Xplorer, som er hverdagstøj af høj kvalitet. Materialerne er nøje udvalgt, og der er tænkt på de små detajler. Du kan smide arbejdstøjet og sikkerhedstøjet efter en dag med hårdt arbejde og hoppe i den lækre og afslappende Xplorer-serie.


Kollektionen er både til mænd og kvinder. Tøjet kommer i mange forskellige farver og byder på alt fra fleece til termo og bomuld. Xplorer dækker ikke kun tøj, men også kasketter, rejsetasker og termokrus. 

Husqvarna Xplorer 35 produkter.

Xplorer udvider din garderobe 

Mange forbinder Husqvarna med deres fantastiske havemaskiner, men de producerer også en masse beklædningsgenstande til fagfolk og private. Se deres store udvalg af sikkerhedstøj, sikkerhedsskoregntøj og beskyttelsesudstyr.


Husqvarna Xplorer er en kollektion, der fokuserer mere på afslapning af hverdagsbeklædning. Tøjet har god pasform til både mænd og kvinder. Du finder lækre materialer, som f.eks. fleecejakker og veste. Det er en god investeringtil de køligere tider i efterårs- og forårsmånederne. 


Kasketter i forskellige former og farver

Tag en kasket med i lommen på de solrige dage. En skærmende kasket gør, at du ikke bliver blændet i arbejdet eller får solskader i ansigtet. Mange af kasketterne i Xplorer er one-size, men de passer på de fleste hoveder med justerbar strop, som kan strammes.

Product successfully added to the product comparison!