Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Husqvarna beklædning

Et bredt udvalg

Husqvarna har et bredt sortiment af komfortabelt, beskyttende og praktisk beklædning, der passer til alle slags arbejde. Det hele er udviklet og testet i samarbejde med professionelle brugere, for at opnå en høj kvalitet og godt design.

Med Husqvarnas beklædning, får du tøj der er fremstillet præcis til det arbejde du skal foretage dig. Som et af de førende mærker på markedet, ved de mere om branchen end de fleste. Derfor går du ikke galt i byen med påklædning fra Husqvarna, da de har testet sit tøj i felten og gjort det holdbart, sikkert, funktionelt og åndbart. 

Om du er på udkig efter den helt professionelle påklædning eller blot skal bruge en tøjserie som er pålidelig i forhold til havearbejdes vind og vejr, så er Husqvarnas beklædning dit svar. Her finder du både beskyttelsestøj og almindeligt arbejdstøj, som forbereder dig på vejret året rundt. Lad ikke efteråret eller vinteren påvirke din udendørs arbejdsgang. Med de mange serier fra Husqvarna kan du fokuserer på arbejdet, uden tanker på tøjet og vejret – her får du det perfekte fit, der matcher det arbejdende menneske.

Husqvarna beklædning 147 produkter.

Beklædning med høj sikkerhed

Husqvarna beklædning kan noget helt specielt. De forstår sig på det arbejde, som du skal ud og foretage dig, hvilket betyder, at tøjet lever op til både krav om funktionalitet og sikkerhed. Specielt deres beskyttelsestøj er i en kategori for sig selv. Her har Husqvarna fundet inspiration fra diverse sportsmærker, da de har forstået vigtigheden i fri bevægelse, når man er ude i felten. Du skal være i stand til at opretholde en vis smidighed, så tøjet ikke holder dig tilbage fra det reelle stykke arbejde. Fysisk hårdt arbejde er en stor del af denne branche og derfor skal du kunne svede i tøjet, men komme af med det hurtigt. Husqvarna beklædning er åndbart og holder dig tør, uanset temperaturen udenfor.

Husqvarna beklædning giver dig tøj, hvor en høj sikkerhed automatisk medfølger. De producerer beklædning til alle slags opgaver, selv til det mest professionelle brug. Netop fordi de i fremstillingen af tøjet benytter sig af ledende eksperter, som forstår sig på de forskellige brancher og arbejdsområder, får du et beklædning, der følger med udviklingen. Husqvarna beklædning står altid testen og tager hensyn til både temperatur og arbejde – alle behov bliver dækket og du får et sæt tøj som du kan regne med i al vind og vejr.

Husqvarna beklædning gør forskellen 

Husqvarna beklædning er også et fornuftigt valg til dig, der mangler arbejdstøj til haven. Selvom dit arbejde ikke kræver det mest professionelle tøj på markedet, kan det stadig betale sig at tænke på funktionalitet og design. Med Husqvarna beklædning mærker du en markant forskel fra almindeligt tøj.

Husqvarna beklædning tænker både på de professionelle erhverv, samt have-hyggeren, der passer udearealerne i weekenden. Deres fritidstøj er behageligt og får dig derfor til at yde mere i haven. Med et funktionelt design får du beklædning som er slidsikkert og behageligt, så du kan slå dig løs med havearbejdet. Her får du en tøjserie som altid er pålidelig, hvad end dit formål skulle være. Vi forhandler Husqvarna beklædning som både er vindtæt med termofunktion, vandtæt og sikkert. Du får tøj som holder kulden ude i vinterhalvåret, så du udelukkende kan fokusere på havearbejdet. Uanset hvad du skal lave, passer Husqvarnas beklædning til rigtig meget forskelligt arbejde, så du får tøj med et bredt omfang. Vigtigst af alt, får du tøj som holder dig varm og tør.

Køb Husqvarna tøj hos Rosenholm Have & Park

Vi er autoriseret Husqvarna forhandlere hos Rosenholm Have & park. Uanset dit arbejde, finder du et godt bud her på siden. Vi har samlet et stort sortiment af Husqvarna beklædning og hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål om design eller størrelser. Du kan kontakte os her, men du er også velkommen til at besøge butikken Hornslet, hvor du kan se vores store udvalg af Husqvarna beklædning. Her har du også mulighed for at prøve tøjer, så du finder den helt rigtige størrelse.

Product successfully added to the product comparison!