Rosenholm Have & Park bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på have-park.dk

Husqvarna beklædning

Husqvarna tøj til alle arbejdsopgaver

Husqvarna har et bredt sortiment af praktisk beklædning, sikkerhedstøj og hverdagstøj. Det hele er udviklet og testet i samarbejde med professionelle for at opnå en høj kvalitet og funktionelt design.

Husqvarna tøj der er fremstillet til fysisk arbejde. Som et af de førende brands på markedet, ved de mere om branchen end de fleste. Du får sikkerhedstøj og daglig beklædning, der er holdbart, sikkert, funktionelt og åndbart. 

Husqvarna beklædning 134 produkter.

Praktisk tøj med høj sikkerhed

Husqvarna tøj lever op til både krav om funktionalitet og sikkerhed. Specielt deres beskyttelsestøj er i en kategori for sig. Her har Husqvarna fundet inspiration fra diverse sportsmærker, da de har forstået vigtigheden i fri bevægelse i arbejdet. Fysisk hårdt arbejde er en stor del af denne branche. Du skal kunne svede i tøjet og stadig holde dig tempereret, uanset vejret. 

Husqvarna tøj gør forskellen 

Husqvarna tøj er til den private havemand og de topprofessionelle erhverv.  Det er et fornuftigt valg til dig, der mangler arbejdstøj til haven, hvor du finder lækkert regntøj og deres Xplorer-serie med fleece og termo. Deres fritidstøj fra Xplorer er behageligt og holdbart. I vores sortiment af Husqvarna tøj finder du vindtætte og vandtætte materialer med termofunktion. 

Køb Husqvarna tøj hos Rosenholm Have & Park

Vi er autoriseret Husqvarna-forhandlere hos Rosenholm Have & park. Vi har samlet et stort sortiment af Husqvarna tøj og hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål om design eller størrelser. Kontakt os eller besøg butikken Hornslet, hvor du kan se og prøve vores store udvalg af Husqvarna tøj.

Product successfully added to the product comparison!